Raiffeisen Bank: ALERTA de ULTIMA ORA de la Politia Romana

Raiffeisen Bank politia

Raiffeisen Bank transmite o alerta de ultima ora pentru milioane de clienti din toata Romania, iar asta pentru ca vorbeste despre ceva care ar trebui sa fie cunoscut de catre toata lumea imediat. Vorbim despre securitatea cibernetica a clientilor Raiffeisen Bank, o problema care devine tot mai serioasa in ultima perioada si culmineaza cu o noua campanie lansata de catre Politia Romana pentru a ii atentiona pe oameni in legatura cu pericolele din mediul online.

Raiffeisen Bank a tot emis diverse alerte pentru clientii din toata Romania in ultimele luni din cauza numeroaselor atacuri cibernetice care au tot avut loc, si care din pacate sunt departe de a se opri. Asta vine in urma faptului ca pandemia de Coronavirus a mutat multi hoti in mediul online, unde au descoperit ca poate fi mai usor sa fure banii oamenilor, insa Raiffeisen Bank, dar si alte banci din Romania, incearca sa-i invete cum sa se protejeze cel mai bune.

Raiffeisen Bank: ALERTA de ULTIMA ORA de la Politia Romana

Raiffeisen Bank promoveaza mai jos campania pe care Politia Romana o are in desfasurare pentru a ajuta oamenii sa isi dea rapid seama daca sunt tinta, sau victimele, unui atac cibernetic. Raiffeisen Bank promoveaza un test online special pe care oricine poate sa il faca pentru a isi da seama cat de bine este protejat impotriva atacurilor cibernetice, o problema care devine tot mai serioasa, iar preventia e cea mai buna cale de a le reduce impactul.

Raiffeisen Bank nu are cum sa opreasca aceste tipuri de atacuri, asa cum si Politia Romana reactioneaza abia dupa ce oamenii se plang ca devin victime, astfel ca de la oameni pleaca principalele metode de oprire a fenomenului. Daca stii cum sa te protejezi impotriva unui atac de tip phishing, dar si cum sa reactionezi daca devii victima, poti sa reduci, sau sa anulezi, impactul unor probleme de acest gen, iar de aceea Raiffeisen Bank le promoveaza atat de intens.

Raiffeisen Bank are si pe website-ul sau informatii cu privire la ceea ce ar trebui sa stie toti romanii in legatura cu aceste atacuri extrem de periculoase, asa ca gasiti si acolo ajutor, la nevoie.