WhatsApp: Decizia ASCUNSA, ce se va Schimba pentru Totdeauna

WhatsApp restrangere

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, gazduieste peste 2 miliarde de oameni care comunica in fiecare zi cu persoane aflate in diverse colturi ale globului folosind telefoane iPhone si Android. Felul in care cel putin o jumatate dintre utilizatorii WhatsApp vor expreimenta platforma de mesagerie urmeaza sa se schimbe intr-o foarte mare masura, iar asta pentru ca e posibila o modificare majora pentru felul in care salvam backup-urile pentru conversatiile noastre.

WhatsApp a anuntat in mod oficial ieri faptul ca a lansat posibilitatea de a cripta backup-urile si transferul lor catre serverele iCloud sau Google Drive, insa aceasta e doar o parte din modificarile pregatite. WhatsApp lucreaza in secret la o alta schimbare majora care ne va oferi posibilitatea de a alege care dintre datele din conversatiile din platforma vor fi salvate in backup-urile incarcate in iCloud, sau Google Drive, iar un cunoscut leaker ne explica si adevarul ascuns in toata schimbarea.

WhatsApp: Decizia ASCUNSA, ce se va Schimba pentru Totdeauna

WhatsApp ar face aceasta schimbare majora pentru ca Google s-ar putea pregati sa faca o modificare pentru Google Drive care ar putea limita la doar 2 GB spatiul alocat pentru backup-urile salvate din platforma de mesagerie. Limitarea la doar 2 GB a spatiului alocat pentru backup-urile din cadrul WhatsApp este o masura care mai mult ca sigur va supara foarte multa lume, iar asta pentru ca vor exista multi oameni care vor fi nevoiti fie sa cumpere spatiu in paltforma cloud, fie sa elimine date din backup-uri.

WhatsApp ii pregateste pe utilizatori cu ceea ce poate, adica functii care sa limiteze dimensiunea backup-urilor, iar asta pentru ca altceva e imposibil de facut in conditiile in care spatiul din cloud este redus. Desigur ca spatiul de stocare in Google Drive este foarte ieftin, dar vasta majoritate a celor care folosesc WhatsAppnu platesc si nu ar plati pentru asa ceva, deci e nevoie de functii alternative de care oamenii sa se poata folosi in viata de zi cu zi.

WhatsApp mai are pregatite si alte functii extrem de importante pentru toti utilizatorii din intreaga lume, iar ele vor fi lansate treptat in cursul urmatoarelor luni pentru noi toti.