BANCA Transilvania: Mesaj de ALERTA pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania sustinere

BANCA Transilvania transmite un foarte important mesaj de alerta pentru toti clientii sai din Romania astazi, iar asta deoarece ei trebuie sa aiba in vedere o problema extrem de serioasa care pune multe persoane in dificultate. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania vorbesc mai jos despre o noua initiativa a autoritatilor din toata Romania care are in vedere ajutarea romanilor sa nu devina victime ale atacurilor cibernetice care se raspandesc cu rapiditate.

BANCA Transilvania este doar una dintre bancile din tara noastra care le recomanda clientilor sa isi faca un chestionar care sa le spuna daca sunt capabili, sau nu, sa faca fata provocarilor cibernetice. BANCA Transilvania stie foarte bine ca printre clientii sai exista foarte multi care au nevoie de ajutor pentru a nu deveni victimele hackerilor, asa ca promovarea acestei initiative a autoritatilor este o masura foarte buna pentru a ii ajuta pe oameni sa invete sa se protejeze.

BANCA Transilvania: Mesaj de ALERTA pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania a emis de-a lungul timpului foart multe avertismente cu privire la atacurile de tip phishing care se desfasoara in Romania, dar se pare ca nu toata lumea a inteles cat de serioase sunt ele. Avand in vedere ca in unele cazuri aceste atacuri se soldeaza inclusiv cu pierderi de bani in randul clientilor romani, e bine ca toata lumea sa afle cat mai multe informatii cu privire la felul in care ar trebui sa isi dea seama cand au un atac in fata.

BANCA Transilvania nu spune acest lucru in mesajul de mai sus, insa in unele cazuri recuperarea banilor furati in urma unor atacuri de tip phishing devine imposibila, din pacate. In aceasta idee, e bine sa preveniti problemele de acest gen pentru a nu risca sa aveti banii furati de catre hackeri si BANCA Transilvania sa nu va poata ajuta sa ii recuperati, chiar daca faceti si o plangere la politie, ea fiind oricum obligatorie in cazuri de acest gen.

BANCA Transilvania are mai multe detalii pe website-ul sau in legatura cu masurile de preventie impotriva atacurilor de tip phishing, asa ca ar fi bine sa va uitati cu atentie la tot ceea ce ne spune.