LIDL Romania: OFICIAL, ce mai Ofera GRATUIT Oricaror Clienti

LIDL Romania cooper

LIDL Romania inca are vesti grozave pentru clientii din toata tara, iar asta in conditiile in care inca ne mai ofera gratuit ceva de care putem profita fara probleme in momentul de fata oriunde in tara. Mai exact, cei de la LIDL Romania inca desfasoara promotia speciala prin intermediul careia ne permit sa castigam o varietate de premii pe care ni le pune la dispozitie, inclusiv cateva masini Mini Cooper, totul ca parte a aniversarii a 10 ani de activitate in tara.

LIDL Romania a pornit aceasta campanie speciala de reduceri inca de acum cateva saptamani pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca vrea sa ii rasplateasca pe toti cei care cumpara produse din magazinele sale. Campania promotionala pentru sarbatorirea a 10 ani de activitate in Romania ese deschisa pentru oricare dintre clientii LIDL Romania care cumpara produse in valoare de minim 70 de LEI si se inscriu pentru a avea sanse de castig.

LIDL Romania: OFICIAL, ce mai Ofera GRATUIT Oricaror Clienti

LIDL Romania are pe website-ul sau un formular special de inscriere la aceasta campanie speciala pe care o desfasoara in perioada aceasta, deci nu trebuie decat sa intrati acolo si sa urmati pasii de inscriere. Separat de cele 10 masini Mini Cooper oferite gratuit de catre LIDL Romania, lantul de supermarket-uri mai ofera si 10.000 de vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare, insa si 10 telefoane Samsung GALAXY S20 FE, destul de vechi totusi.

LIDL Romania desfasoara aceasta campanie in paralel cu altele prin care le ofera clientilor din Romania o varietate de alte produse grozave care se bucura de reduceri in tara noastra in aceasta perioada. Participarea la toate concursurile pe care LIDL Romania le desfasoara in momentul de fata este conditionata de inscrierea prealabila prin website-ul lantului de supermarket-uri, asa ca ar fi bine sa faceti acest lucru pentru a fi siguri de participare.

LIDL Romania desfasoara aceasta promotie speciala pana la jumatatea lunii noiembrie, asa ca mai exista suficient timp la dispozitie pentru a participa si a avea o sansa reala de castig.