WhatsApp: Schimbarile ASCUNSE ce Surprind pe iPhone, Android

WhatsApp diferentiere

WhatsApp are dezvaluite noi schimbaria scunse care surprind utilizatorii de telefoane iPhone si Android, iar asta pentru ca vin ca vesti foarte bune pentru toti cei care folosesc platforma de mesagerie. V-am spus acum cateva saptamani despre faptul ca WhatsApp vrea sa le ofere oamenilor din toata lumea posibilitatea de a reactiona la mesajele pe care le primesc in conversatiile pe care le poarta cu diverse alte persoane, iar acum vedem cum evolueaza acest sistem.

WhatsApp nu a dezvaluit in mod oficial absolut nimic in legatura cu aceste schimbari majore pe care le-a pregatit pentru utilizatorii din intreaga lume, dar multumita celor care analizeaza versiunile beta ale aplicatiilor, aflam mai multe. Separat de faptul ca de pe iPhone si Android vom putea reactiona la mesajele pe care le primim in cadrul WhatsApp, compania americana urmeaza sa ne permita deasemenea si sa vedem notificari cand altcineva reactioneaza la mesajele noastre.

WhatsApp: Schimbarile ASCUNSE ce Surprind pe iPhone, Android

WhatsApp diferentiere notificari

WhatsApp a creat optiuni speciale in sectiunea de notificari din cadrul aplicatiei de setari pentru iPhone, deocamdata, care ne permite sa activam, sau sa dezactivam, primirea de notificari pentru reactiile de la mesaje. Separat de asta, cei de la WhatsApp ne permit deasemenea si sa alegem un sunet care sa fie rulat in momentul in care primim o notificare, astfel ca putem sa le distingem de toate celelalte care vin ca parte a mesajelor primite.

WhatsApp surprinde intr-o foarte mare masura cu decizia de a implementa o optiune de acest gen pentru notificari, iar asta pentru ca abia recent s-a gandit sa includa pe iPhone si Android un asemenea sistem. Desigur ca ambele sunt in plin proces de dezvoltare, astfel ca avem de asteptat pana cand ele vor fi 100% pregatite pentru a ne fi oferite, deci nu stim cat anume va dura intregul proces, dar e clar ca totul va ajunge oficial in iPhone si Android.

WhatsApp mai are si alte schimbari majore pregatite pentru utilizatorii din intreaga lume, iar dupa cum v-am mai spus deja, ele vor fi oferite in mod oficial in cursul lunilor urmatoare.