BCR Romania: Obligatia IMPORTANTA Impusa Acum pentru Clienti

BCR Romania calendar

BCR Romania impune o obligatie foarte importanta pentru toti clientii sai din toata Romania, iar daca esti unul dintre ei, atunci ar trebui sa stii exact ce se intampla pentru ca esti vizat de aceasta conditie. Mai exact, cei de la BCR Romania impun in aceasta perioada pandemica extrem de grava obligatia de a face o programare pentru a putea merge in oricare dintre sucursalele din toata tara, ceva ce nu a disparut nici cand situatia pandemica era mai buna.

BCR Romania ii obliga pe toti clientii sai din toata tara sa faca o programare inainte de a merge in oricare dintre locatiile din romania pentru a rezolva orice fel de probleme cu care se confrunta. Obligatia de a face o programare inainte de a merge intr-o sucursala a BCR Romania are menirea de a reduce aglomeratia din acestea, si implicit de a reduce riscul de infectare atat pentru clientii bancii, cat si pentru angajatii care lucreaza in fiecare dintre sucursale.

BCR Romania: Obligatia IMPORTANTA Impusa Acum pentru Clienti

BCR Romania nu este singura banca de la care vedem obligatii de acest gen impuse pentru clientii care le folosesc serviciile, si cam toate le-au implementat in fix acelasi scop. Fie ca este vorba despre BCR Romania, sau despre ING Bank, multe banci au inceput sa mearga pe calea obligatiei de a face o programare pentru a ajunge in oricare dintre sucursalele din tara, iar pana la urma aceasta decizie este una foarte buna pentru multi dintre clienti.

BCR Romania nu impune efectuarea unei programari pentru a cere ajutor de la serviciul de relatii cu clientii, iar asta pentru ca oricine poate sa sune si sa ceara ajutor cu orice fel de probleme s-ar confrunta. In aceasta idee, daca nu puteti ajunge intr-o sucursala pentru a rezolva vreo problema, aveti optiunea de a suna si a cere ajutor telefonic, in masura in care puteti rezolva asa problemele cu care va confruntati intr-un moment, sau altul.

BCR Romania nu-si va schimba politica prea curand, mai ales ca exista cifre foarte mare in plina pandemie de Coronavirus, iar ele nu se vor schimba prea curand in mai bine.