Loteria Vaccinarii: LIVE TVR 1, Extragerea 3 si Rezultatele

Loteria Vaccinarii LIVE TVR 1 Extragerea 3 Rezultatele

Loteria Vaccinarii continua saptamana aceasta cu a treia extragere organizata de catre cei de la Loteria Romana, totul desfasurandu-se conform programului care a fost stabilit de catre Guvernul Romaniei pentur premierea celor care au ales sa se vaccinze pana acum.

Loteria de vaccinare va premia saptamana aceasta romanii vaccinati care au ales sa se inscrie pana pe 15 octombrie la ora 12:00, astfel ca numerele 1.344.171 – 1.627.567 vor fi singurele care vor avea o sansa de a castiga premiile care sunt oferite saptamana aceasta.

Loteria Vaccinarii va avea cel mai mic numar de potentiali castigatori dintre toate extragerile de pana acum, iar asta pentru ca in cadrul extragerilor anterioare au fost minim peste 500.000 de persoane care au fost avute in vedere pentru un potential castiga.

Loteria de vaccinare va premia saptamana aceasta 80 de persoane cu premii care au valoarea de 10.000 de LEi, iar o persoana si mai norocoasa va castiga 100.000 de LEI, premiul cel mare al fiecarei saptamani, asa ca vor fi bani pe masura asteptarilor.

Loteria Vaccinarii va avea aceasta a treia extragere realizata in direct pe TVR 1 de catre Loteria Romana, asa cum s-a intamplat si cu precedentele, astfel ca stiti cand sa urmariti evenimentul pentru a vedea daca ati avut norocul de a castiga ceva de la Loteria Romana.

Loteria de Vaccinare este programata sa se desfasoare pana la finalul acestui an, astfel ca vor exista multiple sanse de a castiga premiile care ne vor fi puse la dispozitie, ceea ce pana la urma este o veste excelenta, si tot ceea ce isi doresc de fapt oamenii.