DEDEMAN: Schimbarile OFICIALE, ce Trebuie sa Stie Clientii

DEDEMAN mobil

Dedeman face noi schimbari pentru clientii din toata Romania care sunt interesati sa-i cumpere produsele pe care le vinde in magazinele din tara, iar ca de obicei, vestile sunt foarte bune pentru cei interesati de ele. Mentinand trend-ul ultimelor luni, cei de la Dedeman au decis sa actualizeze din nou aplicatia pentru telefoane mobile astfel incat sa imbunatateasca experienta generala de care beneficiaza clientii care o folosesc in viata de zi cu zi.

Dedeman incearca sa convinga mai multi clienti sa profite de faptul ca vinde online aceleasi produse precum in magazine, dar cu o mult mai mare usurinta in ceea ce priveste achizitia si livrarea acasa a produselor. Aplicatiile celor de la Dedeman pentru telefoanele iPhone si Android le permit clientilor sa cumpere direct de pe propriile dispozitive orice produse vor din oferta sa, totul in doar cateva minute, iar apoi sa aleaga daca le primesc acasa, sau le ridica din magazine.

DEDEMAN: Schimbarile OFICIALE, ce Trebuie sa Stie Clientii

Dedeman si-a imbunatatit radical aplicatiile pentru telefoanele iPhone si Android in ultimele luni, incluzand o varietate de functii care au lipsit din ele, dar si o integrare mai buna cu magazinul online. Toate aceste schimbari au fost gandite pentru a imbunatati cat se poate de mult experienta de care se pot bucura clientii din toata tara, totul fiind gandit intr-un asemenea mod incat sa fie cat mai usor de folosit si sa le dea clientilor increderea ca pot face achizitii online oricand.

Dedeman si-a actualizat recent aplicatiile pentru telefoane mobile incluzand imbunatatiri pentru experienta generala pe care acestea le ofera, totul astfel incat aplicatiile sa fie folosite de mai multa lume. Acum aplicatiile celor de la Dedeman au integrare completa cu website-ul pentru a se permite preluarea informatiilor de acolo despre client, comenzile anterioare, sau comenzile facute direct prin website, astfel ca oricine vrea sa beneficieze de experienta de achizitii pe mobil, o poate face.

Dedeman isi distribuie in mod gratuit aplicatiile pentru telefoane mobile prin intermediul App Store si Google Play Store chiar acum, asa ca le puteti descarca fara probleme in telefoanele voastre.