RCS & RDS: Anuntul OFICIAL, care Clienti sunt Vizati Acum

RCS & RDS plus

RCS & RDS a publicat un anunt oficial care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania in momentul de fata, si daca te numeri printre ei, atunci ar trebui sa fii atent la ceea ce este transmis. RCS & RDS ii atentioneaza pe clientii sai din toata Romania in legatura cu faptul ca aceasta este ultima zi in care ei mai pot profita de promotia speciala care le este dedicata, si care le aduce reduceri de 50% pentru o varietate de servicii pe care compania le ofera.

RCS & RDS a lansat aceasta campanie speciala de oferte chiar la inceputul acestei saptamani, insa aceasta este ultima zi in care promotia mai este in continuare activa pentru clientii din toata tara. In baza acestei promotii pe care RCS & RDS o desfasoara pentru milioane de clienti din Romania, iar multumita ei oricare poate sa-si activeze noi servicii, sau extraoptiuni pentru ele, cu reducere de 50% pentru o perioada de cateva luni de zile.

RCS & RDS: Anuntul OFICIAL, care Clienti sunt Vizati Acum

RCS & RDS a gandit aceasta campanie special pentru a ii fideliza pe clientii din toata tara, astfel ca ea nu este disponibila pentru cei care nu au deja un serviciu activat de la compania romaneasca. RCS & RDS vrea sa convinga cat mai multi clienti sa ia mai multe servicii de la companie, mai ales ca unele dintre ele sunt mai bune decat cele ale concurentei, astfel ca poate ar fi bine sa profitati de promotia actuala pentru ca astazi se va termina, din pacate.

RCS & RDS impune incheierea unui contract cu o perioada de valabilitate de 2 ani de zile pentru a putea profita de aceasta promotie, astfel ca daca nu sunteti de acord cu asta, nu veti beneficia de reducere. Desigur ca aceasta este strategia celor de la RCS & RDS cu fiecare promotie similara pe care o fac, iar chiar daca de Black Friday 2021 e asteptat ceva similar, veti avea si atunci obligatia de a incheia un contract cu o perioada de 2 ani de zile, din pacate.

RCS & RDS mai are si promotii pentru cei care nu sunt clienti, insa in cazul acelora nu vorbim despre oferte la fel de bune, cel putin in cazul serviciilor separate de cele de telefonie mobila.