Windows 10: ALERTA Din cauza unor Noi Probleme pentru PC-uri

Windows 10 scutire

Windows 10 este din nou in centrul unei alerte importante din cauza unor probleme descoperite pentru PC-urile din intreaga lume, iar ele nu sunt tocmai mici si au generat deja destula frustrare in randul oamenilor care le-au experimentat. Mai exact, cei de la Microsoft au lansat recent patch-ul cu numarul KB5006670 pentru utilizatorii de PC-uri din intreaga lume, actualizarea aducand cu ea si o varietate de probleme pe care foarte multa lume le deplange in mediul online.

Windows 10 are, din cauza acestei actualizari, noi probleme cu partea de folosire a imprimantelor conectate la retelele locale din care fac parte si PC-urile, ea fiind una care a dat multe batai de cap pana acum. Se speculeaza ca acest nou patch contine alte modificari pentru a bloca impactul unei vulnerabilitati majore descoperite in Windows 10 in aceasta fara, iar cei de la Microsoft par sa continue sa lucreze la ea, dar tot creeaza alte probleme pentru oameni.

Windows 10: ALERTA Din cauza unor Noi Probleme pentru PC-uri

Windows 10 are probleme si cu instalarea acestui patch, un mesaj de eroare fiind afisat pentru oameni cand incaerca sa il aplice pentru PC-urile lor, iar din pacate o solutie pentru problema nu exista, iar asta pentru ca ea pare sa fie de la Microsoft. Separat de asta, se pare ca acest nou patch pentru Windows 10 are diverse alte probleme cu sunetul si conexiunile Wi-Fi, dar asta nu e tocmai ceva neobisnuit pentru un patch lansat de catre Microsoct, ci din contra, ceva destul de uzual.

Windows 10 are probleme cu fiecare actualizare noua pe care cei de la Microsoft o lanseaza, asa ca e recomandabil de fiecare data sa asteptati pana cand instalati actualizarile de acest gen in PC-urile voastre. Desigur ca niciodata nu puteti sti peste ce batai de cap veti da cu orice fel de actualizare a celor de la Microsoft, insa in actuala situatie, nu instalati patch-ul KB5006670 pentru Windows 10 pentru ca s-ar putea sa aveti mari batai de cap.

Windows 10 ramane in continuare un sistem de operare foarte folosit la nivel global, iar asta in ciuda faptului ca Windows 11 a fost lansat recent si inregistreaza interes mare din partea oamenilor.