DACIA Duster 2021: Masura RADICALA Impusa pentru Noul SUV

DACIA Duster 2021 inchidere

DACIA Duster 2021 este noul model de SUV lansat in luna septembrie de catre cei de la DACIA pentru clientii din intreaga Europa, insa din pacate in ciuda interesului mare exista unele probleme serioase cu modelele. Mai exact, v-am spus ca nu exista suficiente componente pentru ca DACIA Duster 2021 sa fie produsa in cantitatile dorite de catre cei de la DACIA, sau cerute de catre clienti, astfel ca masuri radicale trebuie luate pentru noul model de masina.

DACIA Duster 2021 este livrata fara anumite dotari din cauza penuriei de semiconductori care afecteaza toata industria auto, si nu numai, iar aceleasi masuri sunt impuse inclusiv pentru modelele Renault. V-am spus vechiul model al Duster era livrat in vara fara anumite dotari care erau adaugate ulterior pentru masini, iar acelasi lucru este valabil acum pentru DACIA Duster 2021, care din pacate are serios de suferit din cauza penuriei de semiconductori din intreaga lume.

DACIA Duster 2021: Masura RADICALA Impusa pentru Noul SUV

DACIA Duster 2021 este acum livrata de catre cei de la DACIA chiar si fara un sistem de inchidere centralizata, ceva ce parea imposibil de crezut vreodata pentrua ceste masini, dar ceva care se dovedeste a fi real. Desi in mod normal DACIA Duster 2021 ar trebui sa aiba inchidere centralizata indiferent de modelul care este livrat de catre compania romaneasca, iata ca din cauza lipse semiconductorilor, inclusiv o asemenea dotare poate fi eliminata de catre producator.

DACIA Duster 2021 este livrata fara o dotare de acest gen in Franta, insa ea va fi adaugata ulterior de catre partenerii celor de la DACIA in reprezentantele proprii, sau chiar in cele ale grupului romanesc. DACIA Duster 2021 fara inchidere centralizata nu e tocmai o masina la fel de moderna, sau utila pentru clienti, insa masura este aplicata pentru ca masina sa poata fi livrata totusi catre clienti, chiar daca totusi intr-o versiune din care lipseste o dotare atat de importanta pentru clienti.

DACIA Duster 2021 este in mod normal livrata la 4 – 5 luni de la plasarea unei comenzi, insa eliminarea unor dotari pentru care nu exista componente pentru productie poate reduce substantial termenul de livrare.