DIGI Romania: Decizia OFICIALA, ce Trebuie sa Stie Clientii

DIGI Romania privit

DIGI Romania a anuntat in mod oficial o decizie foarte importanta care ii vizeaza pe clientii sai din toata Romania in momentul de fata, si este una despre care ar trebui sa stie oricare dintre ei. DIGI Romania a decis ca oricare dintre romanii din tara care au, sau isi fac, un abonament de televiziune, vor avea sansa de a primi gratuit 2 luni extraoptiunea DIGI 4K, insa numai daca aleg sa o activeze in momentul de fata pentru cont.

DIGI Romania abia a incheiat o campanie de fidelizare pentru clientii sai din Romania, astfel ca tot ceea ce vedem aici este o surpriza foarte mare, insa una de bun augur pentru clienti. Extraoptiunea 4K le permite clientilor DIGI Romania sa vada doua canale de televiziune in format 4K, ele fiind DIGI 4K si Eurosport 4K, ambele transmitand in principal evenimente sportive, insa canalul grupului mai transmite si alte tipuri de emisiuni, totul in format Ultra HD.

DIGI Romania: Decizia OFICIALA, ce Trebuie sa Stie Clientii

DIGI Romania le spune clientilor ca trebuie sa aiba si un televizor care sa fie capab il sa redea imagini in format 4K, iar asta pentru ca in caz contrar ei nu vor putea urmari canalele de televiziune. Avand in vedere ca aceasta extraoptiune 4K costa in mod normal doar 5 LEI la DIGI Romania, gratuitatea care este oferita nu are o valoare chiar atat de mare, insa chiar si in aceste conditii, exista destui romani dornici sa profite de campanii de acest gen.

DIGI Romania desfasoara aceasta campanie pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, deci daca nu sunteti atenti, atunci e foarte posibil sa ratati ocazia de a profita de ea. Trebuie sa si incheiati un contract care are o perioada de valabilitate de 2 ani de zile pentru a beneficia de cele 2 luni de gratuitate, deci este foarte important sa aveti inclusiv acest lucru in vedere daca vreti sa profitati de oferta actuala a operatorului telecom.

DIGI Romania are mai mult detalii pe website-ul sau in legatura cu aceasta promotie, deci mergeti acolo si aflati toate informatiile despre care ar trebui sa stiti chiar acum.