GTA 6: Schimbarea INCREDIBILA care va Surprinde Jucatorii

GTA 6 vizual

GTA 6 este cel mai important joc nou la care Rockstar Games il dezvolta in momentul de fata pentru utilizatorii din intreaga lume, iar astazi aflam o veste incredibila cu privire la ceea ce ar urma sa fie oferit pentru noi atunci cand noul titlul va deveni disponibil.

GTA 6 are dezvaluit faptul ca o serie de schimbari majore pe partea de grafica vor fi oferite de catre cei de la Rockstar Games, iar totul vine dintr-o oferta pentru un loc de munca pe care compania americana l-a publicat cu nu foarte mult timp in urma pentru cei interesati.

GTA 6 urmeaza sa aiba o lume virtuala imersiva care ar trebui sa semene destul de bine cu lumea reala, sau cel putin asta isi propune Rockstar Games, conform ofertei pentru locul de munca pentru care cauta un dezvoltator, oferta disparand intre timp de pe website-ul sau.

GTA 6 ar trebui sa fie lansat la cam un deceniu din momentul in care GTA 5 a fost lansat de catre compania americana, iar asta inseamna ca ar trebui sa aduca un upgrade radical pentru experienta de joc de care se bucura utilizatorii din intreaga lume acum.

“Ajutăm să aducem viață suplimentară mediului, personajelor, armelor, vehiculelor și multe altele. Efectele vizuale ajută la scufundarea jucătorului într-o lume credibilă, de la utilizarea efectelor ambientale pentru lucruri precum insectele din jurul jucătorului și ploaia care picură de pe clădiri până la evenimente de distrugere la scară largă precum zgârie-nori care se prăbușesc la pământ.

Tehnologia noastră este utilizată pentru a lega lumea împreună; armele creează lovituri de gloanțe, vehiculele dau cu pământul și fum și lasă resturi atunci când se prăbușesc, obiectele se murdăresc la căderea în noroi.”