LIDL Romania: Decizia MAJORA, ce Schimbari sunt in Magazine

LIDL Romania unitate

LIDL Romania a dezvaluit o decizie foarte importanta pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa faca o serie de schimbari bune in magazinele din toata tara chiar incepand de astazi. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere clientilor din toata Romania o noua serie de produse de la McEnnedy in magazinele din toata tara, astfel ca produsele americane revin pentru o saptamana pentru toti cei intresati sa profite de promotii.

LIDL Romania nu e la prima promotie de acest gen pentur clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca de-a lungul timpului a mai facut altele tot cu produse in stil american, si desigur ca totul a fost un mare succes. Avand in vedere ca acele produse s-au vandut atat de bine in magazinele LIDL Romania din toata tara, marele lant de supermarket-uri a decis sa reia promotia acum cu noi oferte grozave, ceea ce si vedem in momentul de fata pentru noi.

LIDL Romania: Decizia MAJORA, ce Schimbari sunt in Magazine

LIDL Romania unitate mcennedy

LIDL Romania are produsele americane disponibile chiar din aceasta dimineata in toate magazinele din toata tara, ceea ce ne permite sa le cumparam de oriunde dorim, cat inca mai sunt oferite. De obicei produsele noi care ajung in magazinele LIDL Romania dispar destul de rapid din stoc, asa ca daca erati interesati de ceva de la McEnnedy, atunci ar trebui sa cumparati rapid orice gasiti inainte de a regreta ca nu ati facut acest lucru.

LIDL Romania nu are reduceri pentru aceste produse americane, ci doar preturi promotionale, insa vorbim despre o serie de produse care nu ajung chiar atat de des in locatiile sale din toata tara. Dupa cum veti putea vedea in catalogul online al LIDL Romania pentru aceasta campanie, vorbim despre produse speciale care sunt disponibile o data la cateva luni de zile pentru clientii din toata Romania, asa ca pana in 2022 e improbabil sa mai fie oferit ceva.

LIDL Romania va schimba saptamana viitoare toata aceasta promotie, asa ca aveti timp doar pana atunci pentru a cumpara tot ceea ce va intereseaza, iar dupa aceea va fi disponibila doar campania noua.