Auchan: Decizia OFICIALA, ce Ofera GRATUIT pentru Clienti

Auchan sarbatoare

Auchan a publicat o decizie oficiala care ii vizeaza pe toti romanii din tara care sunt dornici sa cumpere produse din magazinele sale, iar cu aceasta ocazie putem afla ce anume ofera gratuit pentru oricine e interesat. Cei de la Auchan sarbatoresc 15 ani de activitate in Romania, o perioada lunga de timp in care au avut foarte multe promotii grozave pentru o varietate dintre clientii care au intrat in magazinele sale pentru a cumpara orice au nevoie, oricand.

Auchan duce totul acum la nivelul urmator pentru ca le ofera romanilor din toata tara posibilitatea de a cumpara o varietae de produse pe care le vinde in toate magazinele sale la preturi promotionale. Separat de asta, cei de la Auchan au pentru finalul acestei luni pregatit un premiu urias in valoare de 50.000 de euro impreuna cu alte premii mai mici, dar toate sunt oferite gratuit pentru romanii norocosi care ajung sa-si faca cumparaturile in magazinele sale.

Auchan: Decizia OFICIALA, ce Ofera GRATUIT pentru Clienti

Auchan are o pagina speciala in website-ul sau prin care ne prezinta promotiile exclusive care sunt disponibile ca parte a acestei promotii, astfel ca putem vedea doar ceea ce este disponibil doar in aceasta campanie. Puteti cumpara oricare dintre produsele respective respectand regulamentul pe care cei de la Auchan l-au gandit, iar la final ati putea avea ocazia de a primi oricare dintre premiile grozave oferite gratuit, mai ales ca e vorba si de sume mari de bani.

Auchan nu e la prima campanie de acest gen in care ofera promotii grozave pentru romanii din toata tara, astfel ca nu vorbim despre ceva complet nou, insa ofertele pe care le are de aceasta data sunt unele speciale. Si premiul pe care cei de la Auchan il ofera este unul urias, astfel ca merita sa il aveti in vedere daca faceti in mod constant cumparaturi din locatiile din toata tara ale lantului de hypermarket-uri pentru ca merita sa fie in atentia voastra.

Auchan are toate detaliile despre aceasta campanie speciala disponibile chiar pe website-ul sau, asa ca trebuie sa intrati acolo pentru a descoperi toate reducerile speciale de acum.