DACIA Duster 3: Anuntul OFICIAL, Decizia care Uimeste Lumea

DACIA Duster 3 inteligenta

DACIA Duster 3 urmatoarea mare revolutie pe care DACIA o va produce in lumea auto, este in momentul de fata in atentia lumii intregi si incepe sa aiba dezvaluite noutatile majore care vor fi oferite pentru clienti. Una dintre aceste schimbari, care a si fost confirmata in mod oficial de catre cei de la DACIA pentru DACIA Duster 3, este implementarea unei motorizari hibride ca parte a pregatirii unei treceri catre motoarele electrice. si eliminarea celor pe combustie interna.

DACIA Duster 3 a avut confirmata de ceva vreme trecerea la motorizarile hibride, insa cei de la DACIA au confirmat deasemenea si faptul ca in ciuda acestei schimbari uriase, pretul de vanzare va fi unul decent. Avand in vedere ca DACIA Duster 3 ar urma sa foloseasca tehnologii mai vechi ale Renault, dar si ca la inceput nu va fi oferit cu optiunea de incarcare la priza, sau recuperarea energieie de franare, e usor de inteles de ce masina nu va fi scumpa.

DACIA Duster 3: Anuntul OFICIAL, Decizia care Uimeste Lumea

DACIA Duster 3 ar trebui sa aiba fix sistemul hibrid care va fi inclus in Jogger, iar asta pentru ca masinile vor avea la baza aceeasi platforma, dar si ca DACIA vrea sa tina costurile reduse pentru ambele. DACIA Duster 3 va fi lansat intr-o versiune hibrida la, cel mai probabil, doar 2 ani dupa versiunea Jogger, asa ca era clar ca nu putea fi oferita o tehnologie hibrida complet noua, deci vom sti din timp la ceea ce ne vom putea astepta de la masina.

“Rolul său în companie este de a oferi un raport preț-caracteristică foarte bun. Trebuie să se adreseze acestor clienți care caută o mașină simplă care să poată ieși din teren.”

DACIA Duster 3 este o masina care trebuie sa mearga in afara drumurilor publice, dar care trebuie sa ofere deasemenea si un pret decent pentru ceea ce ofera pentru toti clientii. Desigur ca trebuie sa va asteptati ca DACIA Duster 3 sa coste peste 20.000 de euro in versiunea hibrida, asa cum se va intampla si cu Jogger, iar asta deoarece desi tehnologiile sunt vechi, ele nu sunt totusi chiar atat de ieftine si masinile noi nu vor costa la fel precum cele vechi.

DACIA Duster 3 este programata in momentul de fata pentru a fi lansata in 2023/2024, asa ca va fi extrem de intresant de vazut cat de mari vor fi schimbarile pe care le vom vedea in final.