Netflix: Hotarare OFICIALA pentru un Serial Iubit de Abonati

Netflix impartit

Netflix a anuntat in mod public o hotarare oficiala pe care a luat-o pentru un serial iubit de catre abonatii din intreaga lume, mesajul fiind publicat cu doar cateva ore in urma de catre compania americana. Vorbim despre serialul american Ozark, cei de la Netflix anuntand in mod public faptul ca partea intai a sezonului al patrulea va fi publicata in data de 21 ianuarie pentru toti fanii acestui serial care se apropie incet, dar sigur, de final, acesta fiind gandit pentru a fi lansat in 2 parti.

Netflix pregateste de mai bine de un an de zile finalul serialului Ozark, care in sezonul al treilea n-a avut parte de la fel de multe vizualizari precum in cazul sezoanelor anterioare, dar a ramas totusi un serial popular in platforma. Ozark il are in centru pe celebrul actor american Jason Bateman, ca un contabil pentru traficantii de droguri, si nu numai, Netflix reusind sa transforme povestea intr-un real succes cu primele doua sezoane care au fost lansate.

Netflix: Hotarare OFICIALA pentru un Serial Iubit de Abonati

Netflix va lansa partea 1 a ultimului sezon al Ozark pe data de 21 ianuarie, insa deocamdata nu se stie cand anume va fi lansata si partea a doua, platforma evitand sa ofere informatii de acest gen. E totusi de asteptat ca ea sa apara tot in 2022, cel mai probabil la cateva luni distanta de prima, aceasta fiind politica pe care Netflix a avut-o pana in momentul de fata cu privire la serialele pentru care a decis ca trebuie sa ajunga la final.

Netflix si-a schimbat modelul de lansare a versiunilor finale ale serialelor sale, astfel ca in loc sa faca un sezon clasic, face sezoane impartite in 2 parti, asa cum s-a intamplat si cu Lucifer, sau Money Heist. Aceasta strategie aduce, aparent, mai multe episoade pentru fiecare sezon in parte, Netflix prelungind totusi interesul oamenilor pe cateva luni cu aceasta strategie de lansare pentru serialele care incep sa genereze din nou interes foarte mare.

Netflix mai are si alte finale de seriale pe care le pregateste pentru lansare in aceasta perioada, asa ca mai avem destule de vazut in cadrul platformei in aceasta perioada de timp.