WhatsApp: Functia ASCUNSA pe care Multi Oameni o vor Avea

WhatsApp divizat

WhatsApp pregateste lansarea unei noi functii pentru iPhone si Android, ea fiind acum asunsa de utilizatori, insa dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, urmeaza sa primim ceva foarte interesant. Mai exact, cei de la WhatsApp pregatesc o schimbare pentru story-urile pe care le putem publica in cadrul aplicatiei de mesagerie, astfel ca ele vor avea o durata mai lunga, de 60 de secunde, iar schimbarea este testata acum pentru a fi lansata in mod oficial.

WhatsApp impune acum doar posibilitatea de a publica story-uri care au o durata de maxim 30 de secunde, iar daca aveti un clip video care depaseste aceasta durata, atunci el va fi impartit in segmente. Multumita noii schimbari, WhatsApp nu va mai imparti clipurile video, astfel ca acestea vor fi publicate in totalitate daca au o durata de maxim 60 de secunde, ceea ce vine ca o veste excelenta pentru toti cei care publica povesti in cadrul platformei de mesagerie.

WhatsApp: Functia ASCUNSA pe care Multi Oameni o vor Avea

WhatsApp a avut aceasta limita de 30 de secunde impusa pentru story-uri pentru ca si Instagram are o limita identica impusa de catre cei de la Facebook, dar e posibil ca o schimbare mai mare sa fie pregatita. E posibil ca dupa ce aceasta modificare este facuta in cadrul WhatsApp, sa fie facuta si alta pentru Instagram, iar asa Facebook ar unifica experienta de care beneficiaza cei care-i folosesc platformele de socializare in intreaga lume.

WhatsApp are sute de milioane de utilizatori care folosesc functia pentru story-uri in intreaga lume, astfel ca implementarea acestei extensii pentru durata clipurilor video din story-uri e o idee extrem de buna. Testarea “pe ascuns” a acestei schimbari majore sugereaza faptul ca inginerii WhatsApp au testat deja intern modificarea si au ajuns la concluzia ca ea este suficient de bine gandita pentru a putea fi implementata asa cum trebuie pentru utilizatori.

WhatsApp va lansa aceasta modificarei majora abia in momentul in care se va considera ca ea este suficient de bine implementata pentru a putea fi oferita fara a afecta in mod negativ experienta de utilizare.