Orange: Mesaj foarte IMPORTANT, Milioane de Clienti Vizati

Orange nedorit

Orange transmite un mesaj foarte important care vizeaza milioane de clienti din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca el aduce in discutie o problema extrem de serioasa generate de catre apelurile telefonice. Orange le spune clientilor care au telefoane iPhone si Android ca pot prelua controlul asupra acestui tip de apeluri daca isi instaleaza in propriile telefoane o aplicatie numita Orange Telefon, cu detalii in aceasta pagina.

Orange a creat aplicatia telefon special pentru a-i ajuta pe clientii din toata Romania sa isi dea seama daca sunt apelati de persoane ale caror scop este doar de a le fura datele, sau banii, insa nu doar atat. Orange spune ca aplicatia sa numita Orange Telefon este capabila sa scape oamenii de orice fel de apeluri nedorite care ar fi primite pe telefoanele iPhone si Android, iar mai jos puteti vedea si cateva informatii foarte utile in legatura cu ea.

Orange: Mesaj foarte IMPORTANT, Milioane de Clienti Vizati

Orange oferea pana acum cativa ani aceasta aplicatie doar pentru telefoanele cu sistem d operare Android, iar asta pentru ca ele erau singurele care permiteau un acces atat de avansat la apeluri. Multumita schimbarilor pe care Apple le-a facut in iOS, cei de la Orange ofera optiunea de a folosi aceasta aplicatie inclusiv pe telefoanele iPhone, astfel ca si mai multi oameni se pot bucura de informatii avansate cu privire la apelurile nedorite.

Orange spune ca aplicatia Orange Telefon e capabila sa furnizeze informatii despre identitatea apelantilor, despre identificarea apelurilor de tip spam, permitand deasemenea blocarea acestora, daca dorim asta. Interesant este ca Orange ofera prin aplicatia sa si o baza de date cu apelanti care agaseaza oamenii, astfel ca putem cauta un numar prin aceasta pentru a descoperi daca el ar trebui sa fie blocat, sau nu, deci in final s-ar putea dovedi a fi extrem de utila.

Orange ofera in mod gratuit aplicatia Orange Telefon pentru utilizatorii din intreaga Romanie, astfel ca o puteti descarca imediat in telefoanele iPhone si Android daca doriti acest lucru.