BANCA Transilvania: Anunt de AVERTIZARE catre Toti Clientii

BANCA Transilvania furnizare

BANCA Transilvania transmite un foarte important anunt de avertizare pentru clientii din toata tara, iar daca esti unul dintre ei, este obligatoriu sa stii ce spune pentru ca esti vizat in mod direct. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania readuc in atentia romanilor faptul ca trebuie sa fie extraordinar de vigilenti atunci cand isi introduc datele cardurilor intr-un website, iar asta pentru ca e posibil sa facem o greseala care sa ne coste destul de scump.

BANCA Transilvania vorbeste mai jos despre situatiile in care ar trebui sau nu sa introducem datele cardurilor noastre in orice fel de website, iar asta pentru ca acele date pot fi folosite pentru a ni se fura banii. Chestionarul de mai jos ar trebui sa ne spuna ca nu trebuie sa oferim vreodata datele cardurilor de la BANCA Transilvania atunci cand este nevoie sa primim bani de la cineva, IBAN-ul contului nostru fiind singurul identificator necesar.

BANCA Transilvania: Anunt de AVERTIZARE catre Toti Clientii

BANCA Transilvania a inceput de mai bine de o saptamana sa le ofere tuturor clientilor sfaturi pentru a fi in siguranta cand vine vorba despre folosirea cardurilor care le-au fost emise. Oferirea dateloi cardurilor noastre catre persoane necunoscute este deasemenea ceva ce nimeni nu ar trebui sa faca, iar asta pentru ca vorbim din nou despre o actiune care le poate permite altor persoane sa ne fure banii din conturi fara ca noi sa stim asta.

BANCA Transilvania a inceput sa promoveze si un nou website online care are o varietate de informatii menite sa-i ajute pe romani sa se protejeze mai bine impotriva atacurilor informatice. Aceasta campanie a fost facuta special din cauza numeroaselor atacuri de tip phishing care sunt in plina desfasurare de mai bine de un an de zile in Romania, iar BANCA Transilvania le-a spus in repetate randuri clientilor cum sa se fereasca de atacurile de acest gen.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la atacurile de tip phishing, astfel ca puteti merge acolo pentru a afla tot ceea ce trebuie sa stiti pentru a fi in siguranta.