DACIA Duster 2021: Noi Vesti PROASTE pentru Toate Masinile

DACIA Duster 2021 integrat

DACIA Duster 2021 este cel mai nou model de SUV pe care DACIA il are la vanzare pentru clientii din toata lumea, interesul pentru ele fiind surprinzator de mare in aceasta perioada, ceea ce desigur ca nu e tocmai o veste foarte proasta. Problema este totusi ca penuria de semiconductori forteaza DACIA, dar si Renault, sa lase masinile noi fara dotari care sunt asteptate de catre clienti, dar mai importanta este livrarea masinilor in sine decat unele dotari.

DACIA Duster 2021 ar putea fi lasata fara dotari precum sistemul de franare de urgenta, oglinzile care se pliaza, iar asta in timp ce ecranele multimedia si chiar sistemele de inchidere centralizata sunt eliminate din masinile Renault. Situatia e atat de serioasa incat cei de la Renault au fost obligati sa elimine din masini dotari esentiale, precum sistemul de franare de urgenta, iar in cazul DACIA Duster 2021 nu este exclus ca acelasi lucru sa se intample acum.

DACIA Duster 2021: Noi Vesti PROASTE pentru Toate Masinile

DACIA Duster 2021 inca nu are eliminate chiar toate componentele care nu mai sunt integrate in modelele Renault livrate catre clienti, dar nu este exclus ca acest lucru sa se intample foarte rapid. Avand in vedere ca Renault nu are chip-uri pentru propriile masini, e clar ca DACIA nu va fi favorizata, astfel ca separat de DACIA Duster 2021, inclusiv Logan, Sandero, Jogger, Spring, ar putea fi foarte serios afectate de penuria care a lovit foarte serios intreaga industrie auto in ultimul an.

DACIA Duster 2021 care vine fara anumite dotari integrate le are implementate mai tarziu de catre reprezentantele din toata tara, astfel ca pana la urma clientii primesc ceea ce isi doresc, doar ca mai greu. Situati aceasta exista de ceva vreme, ea fiind intalnita in cazul modelelor anterioare de masini vandute de catre DACIA, continuare lor cu DACIA Duster 2021 fiind ceva asteptat de catre multa lume, si probabil vom vedea situatia mergand mai departe cu modelele viitoare care vor fi lansate.

DACIA Duster 2021 poate fi comandata acum de catre oricine, insa livrarile se fac in primavara anului 2022, dar chiar si asa, masinile vin fara unele dotari esentiale din cauza penuriei de semiconductori.