Netflix: Decizia MAJORA, cum Surprinde cu noile Masuri Luate

Netflix continuitate

Netflix continua sa surprinda cu masurile neasteptate pe care le ia, iar acum aflam despre inca una importanta care a fost dezvaluita si care va aduce pentru abonatii din intreaga lume vesti grozave. Mai exact, planul celor de la Netflix de a lansa jocuri pentru abonatii din intreaga lume are in vedere unele dintre cele mai populare filme si seriale care sunt disponibile in platforma, iar asta are menirea de a tine oamenii si mai conectat la continutul pe care il iubesc.

Netflix a lansat deja jocurile sale in cateva tari de pe glob, utilizatorii care au telefoane Android putand sa le incrce deja, insa vorbim totusi despre un numar redus de titluri care este disponibil acum. Netflix vrea sa creasca substantial numarul de jocuri pe care le ofera pentru abonatii sai din toata lumea, astfel ca seriale precum Squid Game, si nu numai, vor fi transformate in jocuri multumita succesului pe care-l au, astfel incat oamenii sa nu iasa din lumea adusa in fata lor.

Netflix: Decizia MAJORA, cum Surprinde cu noile Masuri Luate

Netflix este perfect constienta de beneficiile pe care le aduce mentinerea oamenilor conectati la lumea filmelor si serialelor pe care le are in platforma, astfel ca a continua povestea intr-un joc e fix ceea ce ar si putea vrea lumea. Netflix a lansat un joc bazat pe Stranger Things, insa nu stim deocamdata cat de mare, sau mic, este succesul sau, dar daca ideea este de a continua sa produca jocuri dupa seriale si filme, atunci e clar ca ideea s-a bucuurat de popularitate.

“Imaginați-vă în trei ani de acum înainte și viitorul joc Squid va fi lansat și vine împreună cu o gamă incredibilă de opțiuni interactive de jocuri și totul este încorporat în serviciu. Vom lua o grămadă de abordări diferite pentru a încerca să avem succes în spațiul jocurilor, la fel cum am făcut-o în filme și emisiuni TV. Una dintre modalitățile de accelerare a acestui proces este atunci când găsim oportunitățile corecte prin achiziție și asta am făcut cu Night School … nucleul a ceea ce au făcut este să încerce să exploreze povestea și narațiunea în esență ca mecanic central al jocului.”

Netflix cauta metode noi prin care sa genereze mai multa interactiune, sau bani, in platforma sa de pe urma sutelor de milioane de abonati, mai ales ca ritmul de crestere nu poate ramane la fel de mare pentru perioade lungi de timp. Netflix deocamdata desfasoara teste limitate in ceea ce priveste jocurile pe care le ofera, insa e de asteptat ca lista tarilor in care totul este disponibil sa fie extinsa pe masura ce interesul pentru aceste titluri va creste.

Netflix mai are si multe alte surprize pregatite pentru abonatii din intreaga lume, asa ca ramane doar sa vedem ce anume va mai fi anuntat in mod oficial pentru noi toti.