Raiffeisen Bank: Veste Importanta ce ii Surprinde pe Romani

Raiffeisen Bank intalniri

Raiffeisen Bank transmite o veste foarte importanta pentru romanii din toata tara astazi, iar asta pentru ca vrea sa ii surprinda cu ceva ce foarte multi dintre ei nu se asteptau sa vada. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au anuntat ca au pregatit o noua sesiune din Stagiunea Virtuala, celebra zona de creatie in care le-au permis artistilor din Romania sa ajunga la publicul roman in perioada in care restrictiile nu au permis organizarea de spectacole.

Raiffeisen Bank revine cu acest proiect in aceasta perioada in care valul 4 blocheaza iar foarte multe activitati in Romania, iar aceasta este o veste excelenta pentru noi toti, din fericire. Raiffeisen Bank stie foarte bine ca exista interes foarte mare din partea romanilor pentru a ii vedea pe artistii favoriti in reprezentatii de acest gen, astfel ca reincepe Stagiunea Virtuala cu unii dintre cei mai importanti dintre ei, dupa cum puteti vedea mai jos.

Raiffeisen Bank: Veste Importanta ce ii Surprinde pe Romani

Raiffeisen Bank ne va prezenta in aceasta seara o noua reprezentatie de exceptie sutinuta de catre Oana Pellea si echipa sa, ei punand in scena opere ale lui Gellu Naum, unul dintre cei mai cunoscuti scriitori romani. Noul episod care va fi disponibil sub denumirea Intalnirile Oanei Pellea va fi distribuit exclusiv online in cadrul proiectului Stagiunea Virtuala de pe website-ul celor de la Raiffeisen Bank, astfel ca oricine, indiferent unde se afla, va putea vedea tot.

Raiffeisen Bank reincepe acest proiect pentru ca restrictiile reimpuse in Romania forteaza oprirea pieselor de teatru, astfel ca alta metoda prin care actorii pot ajunge la oameni nu prea mai exista. Ideea celor de la Raiffeisen Bank este una excelenta pentru ca sustine actorii intr-o noua perioada foarte dificila, dar si pentru ca le permite romanilor sa isi vada artistii indragiti in creatii noi, chiar daca totul se intampla exclusiv online, nu si in teatre.

Raiffeisen Bank are in cadrul sectiunii Stagiunea Virtuala o varietate de creatii care au fost facute publice in ultimul an si jumatate, asa ca aveti ce sa urmariti acolo daca sunteti interesati.