Romania: Criza Alarmanta si Masurile Radicale din Valul 4

Romania Criza Alarmanta Masurile Radicale Valul 4

Romania este fara discutie intr-o criza alarmanta care creeaza extrem de multa ingrijorare nu doar in tara noastra, ci si in multe alte tari din Europa, iar asta pentru ca valul 4 al Coronavirus este cel mai ucigas de pana acum, dar si cel care genereaza cel mai mare numarul de infectari.

Romania se afla intr-o situatie atat de grava incat rata de incidenta medie la nivel national se apropie foarte serios de 10/1000 de locuitori, iar asta pentru ca numarul de infectari este in crestere in toata tara, si din aceasta cauza se vor impune din nou restrictiile dure pe care nu credeam ca le vom mai vedea.

Romania revine la carantina de noapte, dar ceea ce nu e o surpriza, dar surprinza e ca persoanele vaccinate se vor bucura de toate libertatile de pana acum, exceptand purtatul mastii, insa se vor putea misca libere si prin carantina de noapte, dar vor putea face si multe alte activitati.

Romania a cerut ajutor strain pentru a putea face fata valului 4 de infectari care aproape ca a blocat foarte multe spitale din tara, insa chiar si asa, nici macar nu am ajuns intr-o faza de platou, conform ministrului sanatatii, deci mai urmeaza saptamani bune cu infectari multe.

Romania Criza Alarmanta Masurile Radicale Valul 4 infectari

Romania intrerupe inclusiv cursurile scolare pentru cateva saptamani in ideea de a se reduce numarul de cazuri noi, insa cu toate acestea, doar vaccinarea in numar mult mai mare este o solutie viabila pentru oprirea raspandirii pandemiei in toate judetele din tara noastra in aceasta perioada.