Samsung GALAXY S22: Vestile care vor DEZAMAGI Multi Oameni

Samsung GALAXY S22 limitare

Samsung GALAXY S22, urmatoare serie de telefoane pe care Samsung o va lansa pentru clientii din toata lumea, este in centrul unei vesti proaste care mai mult ca sigur va dezamagi foarte multi fani care aveau asteptari complet diferite pentru aceste dispozitive pregatite pentru lansare.

Samsung GALAXY S22 ar urma sa fie lansat cu incarcare rapida de doar pana la 25W, daar nu numai pentru modelul cel mai ieftin din serie, ci si pentru modelele cele mai scumpe, iar asta e o situatie pe care multi nu se credeau ca o vor intalni pentru noua serie de dispozitive.

Samsung GALAXY S22 va avea incarcare rapida la doar 25W

Samsung GALAXY S22 limitare incarcare

Samsung GALAXY S22 avea anuntata implementarea incarcarii rapide pana la 45W, insa se pare ca acest lucru nu va fi oferit, cel putin pentru modelele care au chip-uri Qualcomm, ele fiind certificate deja in China de catre compania Samsung, deci e oficiala aceasta implementare.

Samsung GALAXY S22 ar putea avea incarcare rapida pana la 45W pentru modelele care au chip Exynos intgrat, insa nimeni nu poate garanta acest lucru, asa ca totul ramane doar o speculatie care are in centrul modelul Ultra, care va avea si placa video AMD.

Samsung GALAXY S22 ar trebui sa fie lansat in prima parte a anului 2021, conform celor mai recente zvonuri privind noile modele de telefoane, insa ramane de vazut ce fel de surprize vor mai aparea inainte ca ele sa fie dezvaluite in mod oficial pentru toata lumea.