DACIA Logan 3: Vestile foarte PROASTE pentru Noile Masini

0

DACIA Logan 3 alocare

DACIA Logan 3, noul model de masina sedan pe care DACIA o are la vanzare in mai toata Europa, dar si in alte zone de pe glob, este in centrul unor vesti foarte proaste in momentul de fata, iar asta din cauza productiei scazute. Conform celor de la DACIA, in momentul de fata perioada de asteptare pentru livrarea unui model Sandero ajunge la 6 luni de zile, iar in cazul DACIA Logan 3 desi perioadele de asteptare sunt mai mici, nu este exclus ca ele sa creasca serios.

DACIA Logan 3 este livrata in primavara la o comanda facuta acum, dar daca Sandero e livrata atat de tarziu si oamenii se indreapta spre sedan, atunci e posibil ca perioadele de livrare pentru acest model sa creasca. Stim cu totii ca DACIA Logan 3 nu se bucura inca de o popularitate la fel de mare precum Sandero, insa problemele colosale cu productia acelui model ar putea convinge mai multa lume sa se uite spre Logan ca o optiune alternativa.

DACIA Logan 3: Vestile foarte PROASTE pentru Noile Masini

DACIA Logan 3 are intarzieri foarte mari la livrare pentru ca nu exista suficiente chip-uri pentru fabricarea modelelor comandate de catre clienti, insa Sandero e versiunea mai populara si mai serios afectata. DACIA Logan 3 a avut probleme cu productia chiar si la inceputul acestui an, iar asta pentru ca penuria de semiconductori dateaza inca din anul 2020, iar chiar daca 2021 se apropie de final, sanse ca ea sa se rezolve nu prea exista, nici macar in 2022.

DACIA Logan 3 comandata acum cu livrare in 2022 nu are nici sansele sa vian chiar cu toate dotarile pe care le comanda clientii, iar asta pentru ca atat DACIA, cat si Renault, elimina dintre ele pentru a putea livra masinile. DACIA Logan 3 este totusi un sedan aflat la mare cautare in Romania, dar si pe alte piete din Europa, sau alte zone de pe glob, asa ca probabil vom mai auzi despre problemele cu care se confrunta modelele in aceasta perioada.

DACIA Logan 3 poate fi cumparata acum de pe website-ul delor de la DACIA, insa daca sunteti intresati de o livrare rapida, atunci e bine sa stiti ca veti mai avea destul de asteptat, din pacate.