Google Chrome: AVERTIZARE pentru Miliarde dintre Utilizatori

Google Chrome reparatii

Google Chrome este in centrul unei avertizari extrem de importante care a fost lansata de catre compania Google din cauza unor probleme care ii pot afecta pe oricare dintre cei 2.65 de miliarde de oameni care folosesc browserul in momentul de fata pentru navigare pe internet.

Google Chrome a detaliat 5 vulnerabilitati extrem de serioase care au fost descoperite in cadrul browserului de catre diversi experti in securitate informatica, ele fiind rezolvate prin cea mai recenta actualizare pentru browser, disponibila chiar de acum.

Google Chrome este acum disponibil pentru instalare in versiunea 95.0.4638.54 pentru toti oamenii care sunt dornici sa foloseasca cea mai recenta versiune a browserului, dar care are si rezolvari serioase pentru aceste probleme raportate.

Google Chrome are in mod constant rezolvate diverse probleme de catre cei de la Google, iar asta pentru ca niciun software nu este perfect, compania Google incearcand in mod constant sa le ofere utilizatorilor sai doar cea mai buna experienta posibila pentru folosirea navigatorului.

Google Chrome poate fi actualizat de catre oricine chiar prin meniul sau de setari, instalarea putandu-se face in cateva secunde, in functie de conexiunea de internet pe care o aveti, deci nu e indicat sa ignorati vulnerabilitatile anuntate de Google si care au fost rezolvate deja.