GTA 6: Anuntul IMPORTANT Asteptat Azi de la Rockstar Games

GTA 6 aniversare

GTA 6 este urmatorul joc important pe care Rockstar Games il va lansa pentru fanii din intreaga lume, iar astazi este asteptat un anunt foarte important in legatura cu noul titlu, sau cel putin asta spun anumite “surse” din cadrul companiei americane pentru toata lumea.

GTA 6 ar putea avea parte de un anunt important astazi pentru ca se implinsc 20 de ani de la lansarea GTA 3, dar si 10 ani de la lansarea GTA 5, deci a cam venit momentul pentru un nou joc din serie.

GTA 6 este de foarte multa vreme in centrul atentiei din cauza lipse de noutati cu privire la ceea ce va include jocul, sau la data de lansare pe care cei de la Rockstar Games au programat-o pentru urmatorul titlu din serie, ea putand fi stabilita pentru 2022, sau 2023.

GTA 6 este asteptat cu extrem de multe noutati pentru jucatorii din intreaga lume, iar atunci cand va fi dezvaluit in mod oficial, vom afla cam cat de mult a gandit Rockstar Games aceasta lansare, dar si cat vom mai avea de asteptat pana cand il vom putea juca intr-un final.

GTA 6 a avut lansarea amanata atat de mult de catre Rockstar Games din cauza faptului ca GTA 5 produce atat de multi bani in versiunea sa online, astfel ca americanii incearca sa mai “mulga” cat pot de mult de la vechiul titlu inainte de a il inlocui complet.