WhatsApp: IMPORTANT Mesaj Oficial pentru iPhone si Android

WhatsApp totalitate

WhatsApp transmite un foarte important mesaj oficial pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android din intreaga lume, el avand la baza dorinta companiei americane de a le oferi utilizatorilor cea mai buna experienta. WhatsApp vorbeste in mesajul de mai jos despre faptul ca a implementat pentru utilizatorii sai posibilitatea de a beneficia de criptare totala pentru mesajele pe care le trimit, sau le primesc, indiferent cu cine vorbesc prin platforma.

WhatsApp a publicat acest mesaj cu ocazia zilei internationale a criptarii datelor, iar asta dupa ce acum cateva saptamani a vorbit si despre faptul ca a implementat un sistem de criptare a backup-urilor. Ambele mesaje au menirea de a le arata oamenilor faptul ca beneficiaza in cadrul WhatsApp de siguranta pentru orice fel de comunicari care sunt facute cu diverse persoane, iar acum aceasta protectie poate fi completa pentru toata lumea.

WhatsApp: IMPORTANT Mesaj Oficial pentru iPhone si Android

WhatsApp afirma de multa vreme ca ofera criptare pentru conversatiile pe care le fac utilizatorii sai, si cel mai probabil e adevarat, dar exista o vulnerabilitate cand vine vorba de backup-uri. Acestea erau transferate catre serverele iCloud si Google Drive in mod necriptat, iar acolo sunt stocate tot in mod necriptat, dar cei

WhatsApp spune acum ca ofera criptare totala pentru conversatii, atat in timp ce le purtam cu alte persoane, cat si in cazul backup-urilor care sunt salvate in telefoane, transmise in cloud, sau stocate acolo. Practic, daca WhatsApp are intr-adevar dreptate, atunci nimein nu ar trebui sa ne poata accesa conversatiile, sau datele din ele, pentru ca totul ar trebui sa fie criptat atat de bine incat doar un atac avansat ar putea sparge sistemul de criptare, dar asta ar fi extrem de complicat.

WhatsApp mai are pregatite si alte schimbari majore pentru utilizatorii sai din intreaga lume, doar ca trebuie sa avem rabdare pentru ca toate aceste modificari sa fie facute in mod oficial pentru noi.