BANCA Transilvania: ALERTA Oficiala a Autoritatilor Romane

BANCA Transilvania raportare

BANCA Transilvania este in centrul unei alerte oficiale care vizeaza atat clientii bancii, cat si romanii din toata tara, ea fiind emisa pentru ca vorbim despre o problema extrem de grava. Cei de la DNSC au emis aceasta alerta, Directoratul National de Securitate Cibernetica descoperind faptul ca BANCA Transilvania are clientii vizati de noi atacuri de tip phishing care se folosesc de imaginea bancii pentru a incrca sa fure banii oamenilor care sunt vizati.

BANCA Transilvania le-a transmis clientilor din toata Romania diverse alerte de-a lungul timpului pentru a ii notifica in legatura cu problemele care exista pe partea de atacuri de tip phishing in momentul de fata. Nu este exclus ca si voi, cei care cititi acest articol, sa fi primit un email de la o entitate care se prezinta ca fiind BANCA Transilvania, dar care in realitate este o persoana rea intentionata, indiferent daca sunteti client al bancii, sau nu.

BANCA Transilvania: ALERTA Oficiala a Autoritatilor Romane

BANCA Transilvania ne-a transmis de-a lungul timpului in repetate randuri ca nu trebuie sa ne lasam pacaliti de atacurile de acest gen, mai ales cele care se folosesc si de website-uri falsificate pentru a ne pacali. In aceste situatii este extrem de important ca oamenii sa fie vigilenti si sa incerce sa isi dea seama daca au in fata un mesaj real de la BANCA Transilvania, sau de la o entitate al carui singur scop este de a le fura datele, sau chiar banii.

BANCA Transilvania ar putea avea probleme in unele situatii in incercarea de a recupera banii care sunt furati de la clienti, iar alte banci au avertizat in repetate randuri in legatura cu acest lucru. BANCA Transilvania are si pe website-ul sau informatii importante cu privire la ceea ce ar trebui sa stie romanii in legatura cu protejarea in fata atacurilor de acest gen, asa ca ar fi bine sa le cititi pentru a vedea cum anume va puteti proteja in aceasta perioada.

BANCA Transilvania este una dintre cele mai mari banci din Romania, si are un numar foarte mare de clienti, insa aceste atacuri de tip phishing nu ii vizeaza doar pe clientii bancii, ci si pe cei care nu ii sunt clienti.