BRD Romania: ATENTIE! Masura de ULTIMA ORA Aplicata de Azi

BRD Romania procesare

BRD Romania a anuntat un extrem de important anunt oficial de ultima ora pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca aplica o masura care vine in mod surprinzator intr-un asemenea moment. Cei de la BRD Romania spun ca astazi incepand cu ora 14:00 vor initia o ampla operatiune de mentenanta pentru sistemele informatice proprii, iar asta va dezactiva pentru o perioada limitata de timp unele dintre serviciile pe care le ofera cum.

BRD Romania spune ca in timpul acestor lucrari de mentanta ar trebui sa functioneze fara probleme reteaua de ATM-uri, impreuna cu cea de POS-uri, insa si platile facute folosind cardurile, de catre clienti. In ceea ce priveste serviciile MyBRD Mobile si YOU, BRD Romania spune ca acestea vor functiona cu inermitente, astfel ca nu putem sa ne bazam pe faptul ca ne vom putea folosi de ele tot timpul, asa ca e bine sa fiti constienti de acest lucru.

BRD Romania: ATENTIE! Masura de ULTIMA ORA Aplicata de Azi

BRD Romania procesare lucrari

BRD Romania a programat aceste lucrari de mentenanta pentru a se desfasura intre orele 14:00 – 23:30, deci exista o perioada de 9 ore si 30 de minute in care pot aparea orice fel de probleme. In toata aceasta perioada de timp, orice fel de tranzactie facuta de catre clientii BRD Romania va fi tinuta in asteptare, iar asta pentru ca ele vor fi procesate abia incepand cu ziua de maine, iar soldurile voastre nu vor fi modificate pentru ca banii cheltuiti sa fie efectiv eliminati.

BRD Romania spune ca in cazul BRD@ffice tranzactiile facute dupa ora 14:00 vor fi procesate automat in zilele urmatoare conform orarului de week-end stabilit, exceptie facand schimburile valutare. Nici in acest caz nu se vor modifica soldurile clientilor BRD Romania pana cand sunt procesate tranzactiile, astfel ca daca aveti nevoie de un extras de cont, va trebui sa asteptati pana in urmatoare zi pentru a putea avea o situatie actualizata.

BRD Romania transmite deasemenea faptul ca agentiile din toata tara vor avea capacitate limitata de functionare astazi, acelasi lucru fiind valabil pentru centrul de contact, si totul pana la ora 23:30.