DACIA Duster 3: IMPORTANTE Vesti pentru Noul Model de SUV

DACIA Duster 3 sporit

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie de SUV-uri pe care DACIA vrea sa o lanseze pentru clientii sai din intreaga lume, iar asteptarile sunt extrem de mari din partea fanilor din intreaga lume. Presa din Franta intretine aceste asteptari foarte mari, iar asta pentru ca dezvaluie faptul ca DACIA Duster 3 urmeaza sa vina cu toate imbunatatirile pe care Logan 3 si Sandero 3 le-au adus, insa si cu altele care au menirea de a face experienta de condus mai buna.

DACIA Duster 3 urmeaza sa aduca toate noutatile Logan 3 pe partea de siguranta, de la airbag-uri si pana la sisteme automate de asistenta, insa este de asteptat sa vedem inclusiv altele. Presa din Franta da de inteles ca DACIA Duster 3 ar putea include si sistemul care detecteaza si previne posibilele accidente care implica pietoni, ceva criticat in cazul Logan 3 deoarece lipseste, acesta fiind si motivul din cauza caruia la testele Euro NCAP masina nu a primit decat 2 stele.

DACIA Duster 3: IMPORTANTE Vesti pentru Noul Model de SUV

DACIA Duster 3 va avea si alte imbunatatiri pe partea de experienta de condus, insa aici nu exista prea multe detalii deoarece DACIA poate implementa o varietate de schimbari pentru a-si indeplini obiectivul. Desigur ca toate acestea depind si de problema semiconductorilor, penuria de acum neavand deocamdata vreun impact asupra productiei DACIA Duster 3, insa avand in vedere ca problemele vor continua in 2022, e greu de spus ce anume se va intampla in 2023.

DACIA Duster 3 ar putea avea probleme de testare si productie in 2023 daca penuria de semiconductori nu se va incheia, iar asta pentru ca atunci ar trebui sa inceapa fabricarea noului SUV. Desigur ca pana atunci e nevoie ca unele DACIA Duster 3 sa fie produse si testate de catre cei de la DACIA, insa in momentul de fata pare destul de improbabil ca lucrurile sa mearga intr-o alta directie decat cea a unor rezolvari simple ale problemelor existente.

DACIA Duster 3 este una dintre cele mai asteptate modele de masini la care DACIA lucreaza in momentul de fata, asa ca vom afla cu siguranta mai multe detalii despre noul model de SUV in anul urmator.