Coronavirus Romania: Numar Mare de Cazuri Noi in 24 Octombrie 2021

Coronavirus Romania Numar Mare Cazuri Noi 24 Octombrie 2021

Un nou numar foarte mare de cazuri noi de Coronavirus a fost confirmat in mod oficial de catre autoritatile din Romania astazi, cifrele de astazi fiind usor mai mari decat cele de saptamana trecuta, 11.725 cazuri noi fata de 11.546, ceea ce vine ca o veste excelenta pentru ca da de inteles ca am atins acel nivel de platou pe care-l asteptam si am putea intra in scadere.

Situatia din spitale ramane totusi extrem de grava in continuare cu multe persoane infectate internate si in asteptare de paturi disponibile pentru terapie intensiva, ceea ce genereaza si un numar tot mai mare de decese in ultima perioada, din pacate.

Campania de vaccinare inregistreaza totusi o “explozie” de imunizari in aceasta perioada, iar acesta este un lucru extrem de bun, dar e nevoie ca procesul sa contiune pentru o perioada mai lunga de timp astfel incat viitoarele valuri sa nu mai fie atat de puternice.

“Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 24 octombrie 2021, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 11.725 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 389 decese dintre care 8 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.”

Cifrele complete vor fi publicate in bilantul de dupa ora 13:00.