Anuntul Netflix pentru Romani, ce Transmite OFICIAL pentru Toti

Anuntul Netflix Romani Transmite OFICIAL

Netflix are un anunt grozav pentru romanii din toata tara, unul despre care ar trebui sa stie foarte multi dintre cei care utilizeaza platforma de streaming video la cerere pentru a urmari filmele si serialele preferate. Cei de la Netflix au dezvaluit care sunt filmele si serialele noi care au fost lansate in cadrul platformei in ultimele zile pentru noi toti si vorbim despre vesti extrem de bune care nu ar trebui sa fie trecute cu vederea, pentru ca exista cateva noutati interesante.

Pentru romanii din toata tara, cei de la Netflix au decis sa lanseze filme si seriale care sunt in productie de ceva vreme, iar daca te numeri printre cei care le asteptau, ei bine vestile bune te vizeaza. Netflix incepe cu titlurile care au fost lansate saptamana aceasta printre ele numarandu-se filmele Night Teeth, Stuck Together, Insiders, sau Sex, Love & Goop, Komi Can’t Communicate, Life’s a Glitch with Julien Bam, dar si alte titluri interesante.

Anuntul Netflix pentru Romani, ce Transmite OFICIAL pentru Toti

Separat, cei de la Netflix mai au deasemenea lansat sezonul 4 al serialului Dinasty, plus serialele More than Blue: The Series, Gabby’s Dollhouse, Love is Blind: Brazil, Go! Go! Cory Carson. Filmul Found este deasemenea disponibil impreuna cu In for a Muder(With Jack Morderstwo), Adventure Beast, Litthe Big Mouth, Maya and the Three, More than Blue: The Series, plus sezoanele 1 – 3 din Roaring Twenties, asa ca aveti ce sa urmariti acum.

Netflix pregateste lansarea in cadrul platformei sale a filmelor The Exorcist, Loving Vincent, a sezonului 5 din Big Mouth, The Princess Switch 3: Romancing the Star, sau sezonul 2 al The Mind, Explained. Autobiografia lui Nicolae Ceausescu va fi deasemenea disponibila in cadrul Netflix pentru toti romanii care sunt dornici sa vada viata fostului dictator al Romaniei dintr-o perioada foarte zbuciumata a istoriei Romaniei, el putand fi urmarit de catre oricine chiar acum.

Netflix are tot acest continut disponibil acum, sau il va avea disponibil din noiembrie, pentru oricine are un abonament in cadrul platformei pentru a urmari filmele si serialele existente.