Decizia pentru Windows 10 Anuntata de Compania Microsoft

Decizia Windows 10 Compania Microsoft

Windows 10 are anuntata o decizie foarte importanta a celor de la Microsoft care vizeaza clientii din intreaga lume si care va avea un impact semnificativ asupra experientei de care ei beneficiaza. Mai exact, cei de la Microsoft au anuntat in mod oficial faptul ca in luna noiembrie pregatesc lansarea actualizarii de toamna pentru Windows 10, astfel ca atunci stim cand anume vom avea disponibile schimbarile care sunt testate de ceva vreme pentru PC-urile noastre.

Microsoft a decis ca aceasta actualizare va avea denumirea “November Update”, fara a mai include vreo referire la 21H2, ceea ce sugereaza faptul ca planurile sunt de a face ca aceste actualizari sa para mai prietenoase. Aceasta actualizare pe care Windows 10 o va avea disponibile nu este gandita pentru a aduce modificari masive pentru PC-urile celor care o instaleaza, fiind de fapt vorba despre o serie de modificari de o importanta ceva mai mica, dar gandite pentru a imbunatati experienta generala.

Decizia pentru Windows 10 Anuntata de Compania Microsoft

Pentru distributia acestei actualizari cei de la Microsoft intentioneaza deasemenea sa foloseasca platforma Vibranium, folosita si pentru alte actualizari ale Windows 10, deci instalarea urmeaza sa se faca mai rapid. Printre schimbarile notabile pe care Windows 10 le va aduce se numara implementarea standardului WPA3 H2E, acasta avand menirea de a face conecxiunile Wi-Fi mult mai sigure decat pana acum, dar e nevoie sa aveti si un router compatibil cu aceasta tehnologie.

“Pregătim actualizarea Windows 10 noiembrie 2021 (Windows 10, versiunea 21H2) pentru lansare. Credem că Build 19044.1288 este versiunea finală pentru actualizarea din noiembrie 2021, iar ISO pentru această versiune poate fi descărcat aici. Vom continua să îmbunătățim experiența generală a actualizării din noiembrie 2021 pe computerele clienților prin cadența noastră obișnuită de service.”

Separat de aceasta modificare, Windows 10 va aduce altele pentru Windows Subsystem for Linux, dar nu va avea modificarile pe care Windows Hello trebuia sa le aduca pentru companiile care folosesc sistemul de operare. Toate aceste modificari pe care Windows 10 le are in November Update sunt testate de cateva luni bune cu diversi utilizatori, iar in mod teoretic ar trebui sa functioneze fara probleme, insa nimeni nu poate garanta ca acest lucru se va intampla in final.

Acestea fiind spuse, actualizarea din noiembrie pentru Windows 10 va fi disponibila in mod oficial in cursul zilelor urmatoare, iar ea va fi distribuita pentru toata lumea de la bun inceput.