DACIA Duster 2021: Modelul EXCLUSIV ce nu Ajunge in Romania

DACIA Duster 2021 platforma

DACIA Duster 2021 este noua versiune de SUV pe care cei de la DACIA au lansat-o la inceputul acestei toamne in Romania, noile modele facelift venind cu putine modificari in raport cu modelele anterioare. Desigur ca asta nu a contat prea mult pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca masinile au fost foarte cautate pana in momentul de fata de catre mult, si raman in continuare in atentia tuturor oamenilor, chiar daca schimbarile oferite sunt minore.

DACIA Duster 2021 este lansata cu schimbari in raport cu modelele anterioare, insa ceea ce inca nu este anuntat pentru lansare este modelul exclusiv tip camioneta, cel lansat pe final de an 2020. Stim deja ca in Marea Britanie DACIA a decis sa lanseze o versiune a DACIA Duster 2021 care are caracteristicile unui model de tip camioneta, insa este acoperit, dar unul cu platforma descoperita nu pare sa fie in planurile producatorului din Romania.

DACIA Duster 2021: Modelul EXCLUSIV ce nu Ajunge in Romania

DACIA Duster 2021 platforma interior
Interiorul DACIA Duster 2021 in versiunea Commerial.

DACIA Duster 2021 ar fi fost extrem de atractiv pentru multa lume si intr-o versiune de tip camioneta, fie care ar fi avut platforma acoperita, sau nu, dar planurile celor de la DACIA par sa fie cu totul altele. Nimeni nu a explicat foarte clar pana acum de ce a decis DACIA sa faca lucrurile intr-un asemenea mod, insa probabil ca producatorul nu ar vrea sa inlocuiasca un model vechi de doar cateva luni cu altul nou, chiar daca e totusi o versiune facelift.

DACIA Duster 2021 a fost anuntata ca urmand a fi disponibila in Franta intr-o noua versiune speciala care va include mai toate dotarile care pot fi cumparate de catre clienti, aceasta fiind desigur foarte scumpa. Separat de modelul exclusiv din Marea Britanie, dar si de cel cu absolut toate dotarile incluse, deocamdata alte modele ale DACIA Duster 2021 nu sunt dezvaluite ca fiind pregatite pentru lansare, nici macar unul de tip camioneta, dar totul se poate schimba oricand.

DACIA Duster 2021 ramane o masina populara in continuare, insa din pacate productia intampina dificultati majore din cauza penuriei de semiconductori, iar nimeni nu stie cand s-ar putea ea incheia.