Carrefour Anunta Reducerile de BLACK FRIDAY 2021 in Romania

Carrefour anunta BLACK FRIDAY 2021

Carrefour a intrat deja in febra Black Friday 2021 in Romania, iar asta cu destul timp inainte ca eMAG sa organizeze evenimentul propriu, cel pe care desigur ca foarte multa lume il asteapta de fapt. In ciuda acestui lucru, cei de la Carrefour au anuntat faptul ca incepand cu data de 28 octombrie vor avea disponibile reduceri pentru o varietate de produse pentru clientii din toata Romania, iar ele vor fi disponibile chiar pe website-ul sau, dar si in magazine.

Carrefour obisnuieste in fiecare an sa aiba reduceri de Black Friday inainte ca alte magazine online, sau fizice, sa le aiba pe ale lor, iar acum vedem ca lucrurile nu se schimba in vreun fel. Cei de la Carrefour vor avea pentru Black Friday 2021 reduceri la o varietate de produse, inclusiv la electrocasnice, ceva ce nu vine ca o surpriza pentru ca fix acelasi lucru s-a intamplat anul trecut, si e foarte posibil sa vedem o desfasurare identica a evenimentelor chiar si acum.

Carrefour Anunta Reducerile de BLACK FRIDAY 2021 in Romania

Carrefour anunta BLACK FRIDAY 2021 prezentare

Carrefour promoveaza aplicatia sa pentru iPhone si Android ca o resursa pentru a profita de reducerile de Black Friday 2021 in Romania, iar asta pentru ca in ea sunt disponibile ofertele existente si pe website. In fiecare an cei de la Carrefour au avut in magazinele din toata tara reducerile care au fost listate inclusiv pe website-ul sau, dar desigur ca stocurile sunt limitate in hypermarket-uri fata de website-ul care pare sa aiba stocuri de oriunde din tara.

Carrefour nu a dezvaluit ce va oferi in materie de promotii pentru clientii sai din toata tara deocamdata, insa nu e exclus ca pana in weekend sa ne fie dezvaluite mai multe dintre reducerile care vor fi disponibile. Nu se stie nici cat de mari vor fi reduse preturile pe care Carrefour le va avea pentru produsele sale, insa ne putem astepta la reduceri de pana la 90% pentru o varietate dintre ele, fie ca este vorba despre cele alimentare, sau altele.

Carrefour va desfasura aceasta campanie cel mai probabil pana la finalul lunii noiembrie, asa cum se intampla de obicei, insa marele eveniment Black Friday 2021 va fi in data de 12 noiembrie.