Raed Arafat: De ce Ajuta Vaccinarea Toata Romania sa Scape de Pandemie

Raed Arafat Ajuta Vaccinarea Romania Scape Pandemie

Raed Arafat transmite un mesaj important pentru vaccinarea din Romania, unul care ar trebui sa le spuna romanilor din toata tara ca fiecare dintre cei care se vaccinaeza o face pentru a ajuta la binele comun, lucru la care nu toata lumea se gandeste suficient de mult cand vine vorba despre situatia prin care trecem acum.

Raed Arafat le-a spus deja romanilor ca se condamna singuri la moarte daca nu asculta de medici cand vine vorba despre vaccinare, sau luarea tratamentului pentru Coronavirus, aducand acum in discutie si responsabilitatea personala a oamenilor in contextual in care ratele de vaccinare au inceput sa creasca in ultima perioada.

“Ce vedem astăzi este un lucru extrem de bun. Le mulțumesc celor care vin să se vaccineze, nu numai aici, ci peste tot în țară. S-a dovedit că chiar dacă suntem într-o situație destul de critică, oamenii au înțeles și vin la vaccinare. Deja suntem la peste 80.000 pe zi, ajungem la 90.000 pe zi. Este foarte bine și cu toții avem datoria să facem acest lucru și să ne implicăm: medici de familie, persoane nevaccinate încă.

Persoanele care au dubii să pună întrebări, să le răspundem de ce este bine să se vaccineze. Important e că asta este unica soluție ca să nu se mai repete situația în care ne aflăm acum, unica soluție pentru a preveni astfel de situații și de a se proteja fiecare pentru viața lui și a celor din jurul lor. Fiecare persoană care se vaccinează face un pas înainte pentru toți. Fiecare persoană contează, fiecare poate contrbui.”