Raed Arafat: Romanii se Condamna Singuri la Moarte

Raed Arafat Romanii Condamna Singuri Moarte

Raed Arafat uimeste cu un avertisment care a luat pe toata lumea prin surprindere astazi, astfel ca le spune tuturor romanilor ca se condamna singuri la moarte daca decid sa nu aiba incredere in medicii care le spun cum sa se protejeze impotriva Coronavirus, dar si daca refuza tratamentul.

Raed Arafat vorbeste despre plangerile medicilor care spun ca au primit multi pacienti care au refuzat tratamentul care este aplicat in mod normal oamenilor care sunt infectati cu Coronavirus, iar asta le agraveaza foarte mult boala, oamenii riscand sa isi piarda viata.

“A venit un val de pacienți care au negat mult suportul medical în boală. Nu e normal ca relația medic-pacient să meargă pe acest discurs și este dramatic. Chiar și medicul e foarte apăsat de faptul că ce face el e în van, că pacientul lui nu înțelege și nu cooperează. Noi mergem să vedem pacienții care au nevoie de flux de oxigen și îi rugăm să vină la ATI când au loc liber și avem surpriza să fim refuzați.

Neagă boala, agravarea ei, vin târziu la spital. Pacienții acestui val nu au încredere în medici. În valul acesta, oamenii vin foarte târziu, când plămânii sunt distruși. Am avut mortalități foarte mari, în jur de 70%… 60-70% din păcate.

Înseamnă că se autocondamnă. Dacă sunt în stare gravă şi încă ascultă aceste sfaturi de a nu se interna, de a nu primit tratamentele, însemană că se condamnă singuri la moarte, nu la altceva. Trebuie să ajungi la spital înainte să ajungi în stare gravă. Dacă eşti deja în stare gravă, unica şansă a ta este în spital.”