Surprizele Orange de Halloween pentru Clientii din Romania

Surprizele Orange Halloween Clientii Romania

Orange a pregatit noi surprize de Halloween pentru clientii sai din toata Romania, iar pentru ca vorbim despre un eveniment sarbatorit de multa lume, poate ar fi bine sa stiti ceea ce este pregatit. Cei de la Orange ii anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca daca sunt interesati sa incerce jocuri speciale pentru aceasta “sarbatoare”, atunci au ocazia de a face acest lucru folosindu-se de aplicatia Orange Games din aceasta pagina.

Orange le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a incerca aplicatia Orange Games pentru a testa gratuit experienta gandita de catre operator pentru toata lumea prin aceasta platforma. Orange Games a fost creata de catre Orange pentru a le oferi clientilor din Romania posibilitatea de a se bucura de o experienta noua de jocuri, cu titluri care pot fi incercate gratuit, care nu au reclame, dar nici in-app purchase-uri pentru absolut nimic.

Surprizele Orange de Halloween pentru Clientii din Romania

Orange promoveaza de ceva vreme aceasta aplicatie pentru utilizatorii de telefoane, iar cei intresati de ea pot sa o incerce gratuit timp de o saptamana inainte sa aleaga daca platesc abonamentul pentru ea, sau nu. Daca alegeti ca Orange Games merita, atunci va trebui sa platiti doar 1.18 euro pe luna pentru acces, cei de la Orange cerand o suma infima de bani pentru ceea ce ofera de fapt aceasta aplicatie importanta pentru toata lumea.

Orange stie foarte bine ca exista destui romani dornici sa incerce si jocuri pentru telefoane si tablete atunci cand vor sa-si mai ia gandul de la viata cotidiana, astfel ca aceasta platforma are fix aceasta menirea. Ea bine cu beneficiul adaugat ca ofera posibilitatea de a experimenta totul intr-un mod care pana acum nu a fost posibil, asa ca merita macar sa o incercati, mai ales ca este oferita gratuit pentru toti romanii care sunt interesati de ea.

Orange are toate detaliile despre Orange Games disponibile chiar pe website-ul sau pentru toti cei care sunt interesati sa alf mai multe despre ceea ce se intampla chiar acum.