Huawei P60 Pro: Anunt care DEZAMAGESTE Fanii din Toata Lumea

Huawei P60 Pro restrictionat

Huawei P60 Pro este urmatorul model important de telefon pe care compania Huawei se pregateste sa-l lanseze pentru clientii sai din intreaga lume, iar asta dupa ce seria P50 a fost lansata in cursul acestui an. Conform informatiilor pe care le avem acum, Huawei P60 Pro urmeaza sa fie lansat undeva in al doilea trimstru din anul 2022, insa din pacate vin si vesti foarte proaste in legatura cu distributia viitorului model de telefon al chinezilor.

Huawei P60 Pro, desi este un model care pare sa fie asteptat de catre foarte multa lume, ar urma sa fie lansat doar in China, sau alte tari din Asia, in 2022, iar asta pentru ca la nivel global nu va ajunge tot atunci. Conform informatiilor noi pe care Huawei le-a anuntat recent, seria P50, lansata in vara, nu va fi disponibila la nivel global in 2021, ci abia in 2022, astfel ca in cazul Huawei P60 Pro este de asteptat sa se intample fix acelasi lucru, din pacate.

Huawei P60 Pro: Anunt care DEZAMAGESTE Fanii din Toata Lumea

Huawei P60 Pro ar putea avea deasemenea lansarea amanata serios de catre cei de la Huawei daca seria P50 va ajunge atat de tarziu in magazinele din intreaga lume, dezamagind multe persoane. Problema si mai mare este ca P50 ajunge pe piata ca un concurent pentru telefoane mult mai performante, iar acelasi lucru este de asteptat sa se intample inclusiv cu Huawei P60 Pro, deci va fi interesant de vazut cam cat succes ar putea avea in aceste conditi.

Huawei P60 Pro este vazut ca un mode premium de telefon pe care Huawei vrea sa il lanseze pentru clientii sai, insa el va veni cu unele compromisuri pentru a putea fi vandut la nivel global. Printre acestea se numara eliminarea conectivitatii 5G pentru ca Huawei P60 Pro sa ajunga in toata lumea cu chip-uri Qualcomm, de ultima generatie, ceva ce vedem si pentru seria P50, sau pentru alte modele de telefoane pe care Huawei vrea sa le vanda in toata lumea.

Huawei P60 Pro ramane in atentia oamenilor chiar daca va fi lansat abia peste multe luni, dar informatiile oficiale privind seria P50 nu ne ofera sperante prea mari cu privire la o lansare de succes.