iPhone SE 3 cu Ecran de 6 Inch este Pregatit pentru Lansare

iPhone SE 3 noutati lansare

iPhone SE 3 cu un ecran care are diagonala de 5.7 – 6.1 inch este pregatit de lansare de catre compania Apple, acest dispozitiv fiind in planurile celor din Cupertino pentru clientii din intreaga lume care isi doreau pana acum telefoane cu ecrane mici.

iPhone SE 3 cu un ecran atat de mare s-ar distanta complet de ideea de baza a acestui tip de telefoane, ele fiind create initial pentru a fi o alternativa pentru cei care vor telefoane iPhone cu ecrane mici, dar actualul model are ecran de 4.7 inch, insa Apple crede ca e timpul pentru mai mult.

iPhone SE 3 va avea un Ecran LCD de Diagonala mai mare

iPhone SE 3 cu un ecran de 5.7 – 6.1 inch ar fi practic mai mare decat iPhone 13 Mini, de exemplu, doar ca probabil ar avea ceva mai multe functii, altfel logica din spatele lansarii unui asemenea tip de telefon n-ar mai exista, din moment ce exista un model cu ecran de 5.4 inch care nu se vinde bine oricum.

iPhone SE 3 ar urma sa fie lansat in 2024, fiind amanata o aparenta lansare programata in 2023, dar ar urma sa vina cu un ecran care ar avea o perforatie in ecran pentru camera, nu Face ID, deci nu e exclus sa vedem Touch ID integrat sub ecranul acestui model, sau va ajunge in butonul lateral.

iPhone SE 3 ar urma totusi sa fie precedat de un iPhone SE Plus adica versiunea actuala doar cu 5G integrat, Apple continuand sa ofere actualizari minore pentru telefoanele sale, ceva ce tot vedem de ani de zile la compania americana, fara vreo aparenta schimbare de directie.