WhatsApp: Doua Noi Schimbari ASCUNSE Integrate in Telefoane

WhatsApp integrare

WhatsApp are doua noi schimbaria scunse pregatite pentru aplicatia dedicata telefoanelor iPhone si Android, acestea fiind gandite in ideea de a le permite oamenilor sa se bucure de o experienta buna in interactiunea cu companiile. Stiti deja ca WhatsApp a facut o aplicatie speciala pentru companiile care au conturi in platforma, iar acum implementeaza modificari menite sa faca experienta de interactiune cu acestea una mult mai buna decat in mod normal.

WhatsApp implementeaza in primul rand o noua functionalitate care le va permite conturilor companiilor sa publice povesti in platforma de mesagerie, ceva ce pana acum era dedicat exclusiv oamenilor obisnuiti. Noua functie va ajuta companiile sa intre mai usor in contact cu oamenii, chiar si fara sa-si faca reclame in fluxul lor de povesti, cei de la WhatsApp oferind o functionalitate similara pentru acest sistem, asa cum ofera si pentru oamenii obisnuiti.

WhatsApp integrare povesti

WhatsApp: Doua Noi Schimbari ASCUNSE Integrate in Telefoane

WhatsApp a implementat deasemenea o schimbare pentru conversatiile pe care le purtam cu diverse companii prin platforma, astfel ca putem sa acordam note raspunsurilor pe care le primim de la acele conturi. Puteti vedea ca exista un buton dedicat pentru aceasta functionalitate in cadrul versiunilor beta ale WhatsApp pentru telefoanele mobile, astfel ca asa putem sa le spunem companiilor daca interactiunea cu ele este una buna, sau nu, ceea ce e important.

WhatsApp integrare note

WhatsApp face toate aceste schimbari pentru a ajuta oamenii sa interactioneze mai simplu cu orice fel de companii care au conturi in cadrul platformei de mesagerie in momentul de fata. Totul face parte din strategia celor de la WhatsApp de a monetiza aplicatia prin bani obtinuti de la companii pentru functii de acest gen si eventuala promovare mai usoara a produselor prin platforma, ele putand acum sa isi creeze cataloage de produse pe care sa le vanda oricui.

WhatsApp va lansa aceasta functionalitate noua in momentul in care ea va fi 100% pregatita pentru a fi lansata in mod oficial pentru toata lumea, dar inca nu stim cand anume s-ar putea intampla acest lucru.