Netflix: Vestea GROZAVA, Povestea DOTA intr-un Nou Serial

Netflix a uluit milioane de oameni din intreaga lume cu o veste grozava care vine ca o surpriza foarte mare pentru surprinzator de multe persoane, iar asta pentru ca a decis sa aduca pe micile ecrane povestea DOTA. Celebrul joc iubit de milioane, peste milioane, de oameni din intreaga lume va fi transpus in cadrul Netflix intr-un serial numit DOTA: Dragon’s Blood Book Two, iar mai sus puteti vedea un teaser video cu serialul animat care va fi lansat.

Netflix a pregatit un serial animat bazat pe DOTA care are foarte multa actiune, dar si foarte multi dragoni, astfel ca probabil multi dintre fanii binecunoscutului joc vor fi incantati de ceea ce vor vedea. DOTA: Dragon’s Blood Book Two este in pregatire de ceva vreme pentru oamenii din intreaga lume, dar Netflix a anuntat ca in ianuarie 2022 va fi lansat noul serial, fara a spune si o posibila data de la care il vom vedea in cadrul platformei sale.

Netflix: Vestea GROZAVA, Povestea DOTA intr-un Nou Serial

Netflix incearca prin productia DOTA: Dragon’s Blood Book Two sa aduca mai multi abonati la platforma sa, mai ales ca exista extrem de multi fani ai jocului in intreaga lume, iar ei cauta sa vada continut de acest gen. Netflix a tinut ascunse multe detalii cu privire la DOTA: Dragon’s Blood Book Two pana in momentul de fata, inclusiv informatii privitoare la actorii principali, sau povestea pe care o vor putea urmari toti cei care vor dori sa vizioneze episoadele seriei.

Netflix a lansat deja o sectiune speciala de jocuri in cadrul platformei sale, iar producerea unor serii precum DOTA: Dragon’s Blood Book Two este o noua dovada a faptului ca se uita cu atentie spre gameri. Desigur ca nu vom vedea vreun joc special legat de DOTA, insa DOTA: Dragon’s Blood Book Two este un inceput foarte intresant pentru Netflix pe drumul lung de a convinge mai multi gameri sa isi faca abonamente in cadrul platformei sale.

Netflix mai pregateste si alte lansari grozave de serii bazate pe diverse carti, jocuri, si nu numai, astfel ca nu putem decat sa asteptam si sa vedem ce alte surprize au mai fost gandite de catre compania americana.