DACIA Duster 3: Anuntul OFICIAL pentru Noul Model de Masina

DACIA Duster 3 sperante

DACIA Duster 3 este urmatorul model important de SUV la care cei de la DACIA lucreaza cu foarte mare interes in momentul de fata, iar asteptarile sunt uriase pentru generatia urmatoare care va veni si cu foarte mari schimbari. Chiar daca DACIA Duster 3 este inca la destui ani distanta de lansare, unii au inceput sa se intrebe daca nu cumva punerea sa in vanzare ar putea fi serios pusa in pericol de penuria de semiconductori care aproape a blocat industria auto.

DACIA Duster 3 este in proces de dezvoltare in momentul de fata, iar asta inseamna ca este asteptata o posibila lansare a sa undeva prin 2023, dar intre timp, cei de la DACIA au nevoie si de componente pentru a putea asambla masinile la care lucreaza acum. Desi in momentul de fata situatia privind disponibilitatea semiconductorilor este critica, in conducerea DACIA exista incredere ca lucrurile se vor schimba in bine, iar asta este o veste grozava pentru DACIA Duster 3 si cei care o asteapta.

DACIA Duster 3: Anuntul OFICIAL pentru Noul Model de Masina

DACIA Duster 3 ar trebui sa poata fi lansata fara probleme de catre cei de la DACIA in cursu anului 2023 daca intr-adevar lucrurile se vor imbunatati in 2022, chiar daca asteptarile se asteptau ca asta sa se intample chiar din trimestrul patru al anului 2021. Cum asta nu s-a intamplat, conducerea DACIA, dar cel mai probabil si cea a Renault, isi indreapta speranteje spre 2022, iar aceasta este o veste grozava pentru DACIA Duster 3, productia acestui nou model de masina, dar si lansarea sa oficiala.

DACIA Duster 3 va veni cu atat de multe noutati in raport cu modelele anterioare incat va fi si greu de testat asa cum trebuie, dar si produs asa cum trebuie, in lipsa componentelor necesare pentru a le oferi clientilor exact cee ace isi doresc. Sperantele celor de la DACIA cu privire la evolutia pozitiva privind penuria de semiconductori ar putea fi totusi desarte, insa chiar si asa, e improbabil ca DACIA Duster 3 sa fie lansata fara noutati majore, chiar daca ele nu vor fi incluse total in primele modele.

DACIA Duster 3 este produsa exclusive in Romania de catre cei de la DACIA, asa cum ne-au spus cei din conducerea Renault, decizia de a le permite romanilor sa-si faca propria masina fiind una care a surprins pe toata lumea, chiar daca ea este una foarte buna.