LIDL Romania: Masura Anuntata OFICIAL, Toti Romanii Vizati

LIDL Romania lege

LIDL Romania, unul dintre cele mai mari lantui de supermarket-uri din tara noastra, a facut un anunt foarte important cu privire la felul in care romanii din toata tara au acum acces in locatiile sale. Stiti deja ca de luni au intrat in vigoare o serie de noi masuri menite sa previna raspandirea necontrolata a Coronavirus, iar ele impun folosirea certificatelor digitale verzi pentru o varietate de activitati, insa magazinele LIDL Romania nu sunt totdeauna vizate de ele.

LIDL Romania spune ca in baza noilor reglementari legale impuse de catre Guvernul Romaniei, accesul in magazinele sale din toata tara nu este conditionat de detinerea unui certificat verde digital, cu anumite exceptii. Daca magazinele LIDL Romania sunt de sine-statatoare, adica nu fac parte din vreun complex comercial, atunci romanii nu sunt obligati detina un certificat verde digital pentru a putea intra si a cumpara tot ceea ce ii intereseaza acum.

LIDL Romania: Masura Anuntata OFICIAL, Toti Romanii Vizati

LIDL Romania lege restrictii

LIDL Romania spune totusi ca daca magazinele sale fac parte din vreun centru comercial, atunci accesul in acel centru e facut obligatoriu cu un certificat verde digital, astfel ca daca oamenii nu pot intra in el, nu pot ajunge in magazinele sale. Asa au fost gandite noile restrictii care au fost impuse de catre autoritatile din Romania pentru a-i proteja pe oameni in momentul in care merg la cumparaturi, dar sunt putine locatii in care LIDL Romania are magazinele in centre comerciale.

LIDL Romania a respectat intotdeauna masurile de preventie care au fost impuse de catre autoritatile din Romania, astfel ca acum nu vedem absolut nimic diferit din acest punct de vedere. LIDL Romania a anuntat acum cateva saptaani si faptul ca isi inchide magazinele mai devreme in locatiile in care sunt in vigoare restrictiile privind carantina, astfel ca stiti tot ceea ce se intampla daca vreti sa ajungeti in vreuna dintre zonele in care se afla un magazin.

LIDL Romania are pe website-ul sau toate informatiile in legatura cu felul in care sunt deschise, sau nu, magazinele sale, asa ca stiti cum trebuie sa va comportati chiar acum.