Soarele: VIDEO INCREDIBIL cu Noi Eruptii Dezvaluit Omenirii

Soarele intensificare

Soarele este steaua care sustine viata in sistemul solar, cel putin pe Pamant din cate stim noi, si este una dintre milioanele de stele care exista in momentul de fata in intreaga galaxie Calea Lactee. Soarele este monitorizat in mod constant de catre NASA pentru a se descoperi orice fel de modificari ale activitatii stelei din centrul sistemului solar, iar multumita acestei monitorizari, observatorul solar al celor de la NASA ne ofera scurtul clip video de mai jos.

Soarele are prezentate mai jos o serie de eruptii care au avut loc pe suprafata sa si care ne arata din nou cat de violenta este activitatea de pe suprafata stelei, iar asta afecteaza tot ceea ce se intampla in intregul sistem solar. Dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, vorbim despre o serie de eruptii pe care soarele a avut-o pe suprafata sa intr-o zona laterala care nu este vizibila in mod direct de pe Pamant, astfel ca de aceea vedem doar reactiile de la marginea stelei.

Soarele: VIDEO INCREDIBIL cu Noi Eruptii Dezvaluit Omenirii

Soarele intensificare activitate
Eruptia solara din luna octombrie inregistrata de catre NASA SDO.

Soarele ar fi inregistrat cel putin 6 explozii in inregistrarea de mai sus, un numar mare pentru stea, care desigur ca emite o serie de radiatii puternice in intregul sistem solar. Oamenii de stiinta spun ca eruptiile pe care le-a avut soarele ar proveni de la o “pata solara” instabila care a explodat, iar pe masura ce steaua se va rotit si va avea suparafata vizibila mai clar de pe Pamant, aceasta teorie ar putea deveni si mai usor de confirmat de catre oamenii de stiinta.

“Cel puțin o jumătate de duzină de explozii au avut loc în timpul acelui scurt film. Locul exploziei este ascuns chiar în spatele marginii soarelui. Este aproape sigur o pată solară instabilă. Anul acesta este spre începutul unui nou ciclu de 11 ani de activitate solară, care a început în decembrie 2019. Începutul unui ciclu are în general mai puține pete solare și mai puține erupții, iar apoi acele caracteristici cresc pe măsură ce atingem vârful, care în acest an. cazul este de așteptat să fie pe la jumătatea anului 2025.”

Soarele a inceput in 2019 un nou ciclu, astfel ca activitatea sa este usor mai redusa in aceasta perioada, urmand a se intensifica pe masura ce anii trec, un ciclu de acest gen durand aproximativ 11 ani de zile. Oamenii de stiinta se asteapta ca soarele sa ajunga la activitatea maxima undeva prin anul 2025, iar nimeni nu stie cat de puternica va fi ea, asa ca oamenii de stiinta se pregatesc pentru orice in momentul de fata, ceea ce e bine sa se intample pentru intreaga omenire.

Soarele ramane in atenta monitorizare a celor de la NASA in aceasta perioada, mai ales ca activitatea sa urmeaza sa se intensifice, asa ca vom afla mai multe despre asta in viitorul apropiat.