Netflix: Mesajul pentru Romani, ce Transmite Abonatilor Azi

Netflix halloween

Netflix transmite un nou mesaj grozav pentru romanii din toata tara, platforma de streaming video la cerere incercand sa le ofere abonatilor din toata Romania in aceste zile cateva recomandari pentru binging de Halloween. Cei de la Netflix promoveaza o serie de filme si seriale foarte interesante pe care le putem urmari de Halloween de oriunde din lume, iar daca voiati un weekend linistit, departe de valul 4, iata ca aveti ce sa vedeti.

Netflix prezinta mai jos titluri care sunt disponibile de ceva vreme in cadrul platformei de streaming video la cerere, deci nimic nou adaugat special pentru romanii care au abonamente. Compania americana vrea sa le ofere romanilor din toata tara cat mai multe motive sa se bucure de continut grozav, iar pentru Halloween puteti vedea ca exista cate ceva pentru cam fiecare, iar cum weekend-ul acesta sarbatoarea americana cucereste lumea, aveti la ce sa va uitati.

Netflix: Mesajul pentru Romani, ce Transmite Abonatilor Azi

Netflix adauga in fiecare saptamana continut nou in platforma sa, dar pentru Halloween n-au venit titluri originale noi, ci doar titluri noi preluate de la alti producatori de filme si seriale. Separat de toate aceste filme, cei de la Netflix au si o categorie speciala de filme si seriale horror in cadrul platformei, astfel ca puteti intra acolo pentru a gasi si alte titluri pe care le puteti urmari in acest weekend fara probleme indiferent unde va aflati.

Netflix nu a publicat si codul special pentru filme de Halloween, dar in categoria filmelor Horror veti gasi cu siguranta tot ceea ce va intereseaza sa urmariti in cursul acestui weekend. Netflix are mii, peste mii, de filme disponibile in cadrul platformei sale, astfel ca daca nu sunteti interesati de ceea ce este recomandat pentru Halloween, aveti multe alte titluri pe care le puteti urmari in cursul weekend-ului viitor, inclusiv noile titluri de saptamana aceasta.

Netflix impune activarea unui abonament pentru a vedea toate filmele si serialele care sunt disponibile in cadrul platformei sale, preturile pentru ele incepand de la doar 8 euro.