Politia Romana: Cererea Importanta pentru Milioane dintre Romani

Atentionarea Politiei Romane Milioane Romani

Politia Romana transmite un mesaj foarte important pentru milioane de romani din toata tara, unul care le spune acestora ca ar trebui sa se gandeasca foarte serios la donarea de sange pentru ca in ultimul an a scazut numarul donatorilor.

Politia Romana stie foarte bine cat de important este sangele in spitalele din toata Romania, iar din moment ce numarul donatorilor au scazut, autoritatile statului incearca sa ii atentioneze pe oameni in legatura cu modul in care pot ajuta.

“„De la începutul valului 4 al pandemiei, numărul donatorilor a scăzut, iar nevoia de sânge este foarte mare.

Putem spune că, practic, o pungă de sânge salvează viața unui pacient, iar pentru asta mulțumim tuturor polițiștilor, care au venit în număr mare să doneze la centrul nostru și sper ca mesajul lor să fie preluat și de alți oameni, care să vină în zilele următoare și să doneze.”

Sunt cuvintele unui om cald și primitor, doamna Doctor Doina Goșa, director al Centrului de Transfuzie Sanguină București și dedicată profesiei pe care o practică de 26 de ani.

Azi, am fost împreună, oameni pentru oameni! Atât în București, cât și în toată țara, polițiști, polițiști de frontieră, jandarmi, pompieri și SMURD, ne-am adunat forțele și am făcut un strop de bine semenilor noștri.

Donarea de sânge este darul vieții, fără de care, mulți bolnavi nu ar mai fi în viață astăzi!”