ING Bank: Noul AVERTISMENT, ce Trebuie sa Stie Clientii Azi

ING Bank indoielnic

ING Bank transmite un avertisment foarte serios pentru clientii sai din toata Romania astazi, banca vorbindu-le oamenilor din intreaga tara despre o problema extrem de serioasa care ar trebui sa fie in atentia lor acum. Mai exact, cei de la ING Bank le vorbesc oamenilor despre vigilenta pe care trebuie sa o aiba cand vine vorba despre aprobarea tranzactiilor necunoscute pe care le primesc in aplicatia Home’Bank in orice moment.

ING Bank incearca sa ii ajute pe romanii din toata tara sa profite de sfaturile de mai jos pentru a fi mereu in siguranta cand vine vorba despre banii pe care ii au in conturile institutiei financiare. Avand in vedere ca in aceasta perioada exista foarte multe atacuri de tip phishing care ii vizeaza pe clientii ING Bank, este foarte bine sa stiti ce anume aveti in fata cand vine vorba despre confirmarea tranzactiilor care va apar in mod inopinat in aplicatie.

ING Bank: Noul AVERTISMENT, ce Trebuie sa Stie Clientii Azi

ING Bank ne recomanda sa nu aprobam vreo tranzactie de acest gen pentru ca exista riscul urias sa acceptam ca o persoana rea intentionata sa profite de banii pe care-i avem in conturi. In aceasta idee, ar trebui sa refuzam aprobarea oricaror tranzactii pe care noi nu le-am initiat, cei de la ING Bank facand aceasta recomandare ferma pentru oricare dintre clienti, iar asta pentru ca exista si o problema majora cu recuperarea banilor care au fost furati.

“Niște bani în plus, chiar când ai nevoie de ei? Sună minunat… în teorie. În practică, oricât de tentant ar fi, nu accepta tranzacțiile pe care nu le cunoști. Conform legii, dacă tu aprobi o tranzacție, banca nu poate iniția investigații pe motiv de fraudă, iar șansele de a recupera sumele furate sunt aproape nule. Citește cu mare atenție mesajele, iar dacă ceva ți se pare suspect, blochează-ți imediat cardul direct din Home’Bank sau sună la *2ING sau *2464.”

ING Bank i-a avertizat pe clientii din toata Romania de ceva vreme in legatura cu faptul ca exista o posibilitate foarte mare ca banii sa nu poata fi recuperati in aceste cazuri daca noi confirmam tranzactia. Avand in vedere noile masuri de securitate PSD2 impuse de catre banci, autorizarea acestor tranzactii ar trebui as fie o dovada a faptului ca noi le-am initiat si finalizat, asa ca e bine sa ascultati sfaturile ING Bank pentru a nu avea probleme mari.

ING Bank are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la felul in care ar trebui sa ne protejam impotriva atacurilor de tip phishing, asa ca e bine sa mergeti acolo pentru a le afla pe toate.